מי יכול לתרגם מגרמנית לעברית ??

מי יכול לתרגם מגרמנית לעברית ??

שלום חברים הפעם אני שואל . " RASSENSCHADE BEGANGEN ZU HABEN " תודה לכם לעזרתכם סבא אריה

שלווה789

New member
בתרגום חופשי....נזק עדתי נעשה לגזע...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif|?

RASSENSCHADE BEGANGEN ZU HABEN תן לי את הקטע המורחב ...ואוכל להסביר יותר טוב...אנסה להסביר כל מילה לחוד נזק עדתי נעשה לגזע...בתרגום חופשי... RASSENSCHADE=נזק עדתי BEGANGEN ZU HABEN= נעשה ,נוצר, היתחיל להתהוות .... היתחיל להתהוות -בהיווצרות ...בתהליך התגבשות...בתהליך של...being... קשה להסביר את המושג בעיברית...אבל מה שאני מבינה זה מתורת הגזע של ימח שמו הצורר...

התירגום מתאים למשפט בצרתית

כן אני מסכים איתך ,לא פשוט לתרגם גם לי זה קורה ,לפעמים אני כותב משפט בעברית כדי להסביר מילא בצרפתית . באפן כללי כך מפקד לפני אחרון של אושיץ רצה להתחתן עם בחורה לא נתנו לו כי "" עשתה בושה לגזע " בעבר היא נפגשה עם יהודים . אני מודה לכם ותודה לשיטוף פעולה . סכבוד רב סבא אריה על דעגה הוא נתלה בקראקוב .

שלווה789

New member
סבא אריה אני יכולה לעזור לך לתרגם גם מצרפתית

מצרפתית לעיברית...אם אתה לא מוצא מילים מתאימות העיברית..אני אנסה למצוא... ...אתה עושה עבודה... ח ש ו ב ה .... מאוד ועל כך אני מודה לך מאוד ז'ה אטודי אל לה קול 7 אנז אה פה לה דיפלום אה פרנס'ה אה קומפריס אלמניי'ה אונגל'ה אה און פו רוסיאן... אאורוואר

שלום לך שלווה

אם כול הכבוד לך JE N'ET RIEN COMPRIT לא הבנתי כלום . בכול זאת תודה להזמנה הביעה אצלי זה הדיקדוק GRAMMAIRE תודה סבא אריה

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo13.gif היא כתבה לך בצרפתית באותיות עבריות

J'ai étudié à lécole 7 ans ... la diplome en français et je comprends allenagne, anglais et un peut de russe'​

שלווה789

New member
exusez moi et merci beaucoup Haiim../images/Emo9.gif

Je parle francais...J'ai etudie a lecole 7 ans ...mais Je n' exercice pas' et ne praticue pas ...exusez moi PRDON saba Arie אם יש שגיאות במה שכתבתי ...סליחה... אך אני מעוניינת לעזור לסבא אריה בפרוייקט החשוב שלו... ולך חיים שוב תודה ...הבינות אותי ... קשה לי לחזור ולכתוב (ecrir) בצרפתית אך... אני כל כך רוצה לעזור... כשאתה מכיר שפה.... שאינה שפת אם... ואין לך עם מי לעשות "פרקטיס" ו..conversacion.קשה ... שוב תודה חיים

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo140.gif דווקא חמוד שכתבת צרפתית באותיות עבריות

את עניין התרגול בשפה אני מכיר טוב. אני כותב יידיש וקורא יידיש אבל קשה לי לדבר כי אין לי עם מי.

שלווה789

New member
חייםלוי..תודה על העזרה והעידוד...../images/Emo22.gif

אצלינו בבית אבי ז"ל דיבר את האידיש של איזור "ירושליים דה ליטא" אידיש עם מבטא יפייפה..ואקצנט נהדר... מעניין שבאיזור ווילנה למד עוד מהגן לדבר עברית ואידיש... בתיכון שפה שניה הייתה... צרפתית... ובאוניברסיטה למד גם גרמנית...דוייטשע קולטור...

lutz21

New member
ערב טוב פורום נכבד, חיים לוי שלום

אתה יודע אתה נורא מזכיר לי את עצמי, אני רק מדבר יידיש גרמנית כמעט פרפקט, כשבאנו ארצה להרצליה בשנת 1939 היו לנו שכנים, הוא מרוסיה אשתו מבסרביה,אמה שלה דיברה יידיש וכך אני למדתי את השפה, אך לפני שנסענו לגרמניה לפני כמה חודשים,הייתי צריך להיתאמן בדיבור,אז ככה,ילדי לא מדברים את השפה אז ישבתי בחצר וקראתי לכלבה שלנו רודווילרית גזעית ודיברתי אליה,היא היית מנענעת את ראשה ימינה ושמאלה ומסתכלת לי לעניים ושואלת אותי.בעצם,מה אתה רוצה ממני? אך זה נתן לי המון. ערב טוב יהודה

תיקון קטן אבל כול הכבוד על הניסיון

ALLEMAGNE - ארץ גרמניה ALLEMAND - השפה הגרמנית אינני יכול לתת לך ציון כי אין לי סמכות לכך תמיד מתי תרצי אני פה שוב אני אומר לכם הביעה אצלי הוא הדיקדוק . תאמינו לי, קל לי יותר לתרגם מצרפתית לעברית מאשר עברית לצרפתית . כול הכבוד לכם סבא אריה

למעלה