מי יכול על מכבי?

עודד16

New member
מי יכול על מכבי?

שנה שעברה מכבי הגיעו לגמר והשנה הם הוסיפו את צ`ורה במקום קומג`יס את פארקר במקום שפר את רדוביץ` במקום ג`מצ`י ואת שטרנלייט במקום פופה. איזו קבוצה תוכל לעצור את מכבי של השנה?

boca

New member
הפועל ירושלים????

חהחהחה... בדיחת השנה... אוקיי, אז טוני וקיבו מעט מרשימים ואתם קופצים מעל הפופיק. שכחתם, קודם כל, שלמכבי יש את נדב, זאת אומרת אחד מהשניים לא יקלע מול מכבי יותר מחמש-שש נקודות. דבר שני- נניח ונדב פצוע, קיבו קולע 20, טוני 15, ביחד זה 35. מי יקלע עוד 50 נקודות? בלאקוול (4 איב` 3 נק` מול ספליט)??? פפי (0 נק` בעשרים דקות מול ספליט)??? רנקין (שלפי הדיווחים השונים מטייל באיזור ה105 ק``ג)??? עצה שלי- תשחררו את פפי ואת רנקין, תביאו בוסמן שלא מתעייף אחרי עשר דקות של משחק, תחתימו שחקן קבוצתי פעם אחת לשם שינוי (י-ם ריקה מכאלה מלבד ג`יימס), ואז תחזרו לאיים על הסגנות. יום טוב

roi cohen

New member
בבקשה אל תצחיק אותי

אם היית קורא טוב את נתוני המשחק היית רואה שרנקין קלע 11, הוריד 5 ריבאונדים, ועשה 6 חסימות. פפי חטף 4 פעמים. חוץ מזה, הקבוצה עייפה. נכון. אז מה? אם בלקוול לא עושה דאבל דאבל בנקודות ואסיסטים אז אתה גומר אותו?

boca

New member
תגובה לתגובה

רנקין יהיה העגלה של ירושלים העונה, ועל זה אין ויכוח. הויכוח היחיד לגביו הוא האם שרף יחליף אותו במהלך העונה. אני מבטיח להזכיר לך שאמרתי את זה ראשון, שרנקין יוחלף. ופפי זה פפי. הוא כמו ג`ון סטארקס- יומיים בעונה הוא ג`ורדן, וכל השאר נאדה. בכל מקרה אני מאחל לירושלים, באמת, רק הצלחה הן בעונה האירופית והן בליגה ושחס וחלילה אף אחד לא ייפצע. לילה טוב

למעלה