מי יעלה לגמר כוכב נולד? בואו לסקר הגדול ולשדרות של RiverOfSound.
M meshugait New member 27/8/06 #3 ../images/Emo207.gifחדשה../images/Emo13.gif גלגלצ דלוק אצלי 24 שעות ביממה.. צריך עוד משהו חוץ מזה?
ס סינטטית New member 27/8/06 #5 למה אותי אתה אף פעם לא שואל את זה? אתה גורם לי כל הזמן לקרוא את ההודעות שלך ולקנא בבנות האחרות פפ.
C chen010189 New member 27/8/06 #7 חחחחחחחחחחחחחחחחחח אור?! האם אני רואה פה רמז עבה להתאהבות באינטרנט(=בולשיט)?
ס סינטטית New member 27/8/06 #9 מה פתאום! יש לי את עידו (יש, אין, מה זה משנה!) מה אני צריכה אהבה באינטרנט יש גם את גפן חוצמזה, אני צריכה למצוא מישהו בגילי סופסוף!!!!!!!! גם אם זה יהיה באינטרנט! אז מה שוקי, אתה בא לפה הרבה?=]
מה פתאום! יש לי את עידו (יש, אין, מה זה משנה!) מה אני צריכה אהבה באינטרנט יש גם את גפן חוצמזה, אני צריכה למצוא מישהו בגילי סופסוף!!!!!!!! גם אם זה יהיה באינטרנט! אז מה שוקי, אתה בא לפה הרבה?=]
S ShukyD New member 27/8/06 #12 משתדל כמה שפחות אבל מכור להדרוס ואני זה מישהו בגילך? הצטמקתי באיזה שנתיים וחצי מה איתך? מה פרח ה כמוך עושה במקום כזה?
משתדל כמה שפחות אבל מכור להדרוס ואני זה מישהו בגילך? הצטמקתי באיזה שנתיים וחצי מה איתך? מה פרח ה כמוך עושה במקום כזה?
ס סינטטית New member 27/8/06 #16 אני לא יודעת בן כמה אתה ממש אבל אתה בטוח יותר גדול מעידו ובטוח יותר קטן מגפן ככה שאתה בטווח ושלא תחשוב שפספסתי את ה-ה
אני לא יודעת בן כמה אתה ממש אבל אתה בטוח יותר גדול מעידו ובטוח יותר קטן מגפן ככה שאתה בטווח ושלא תחשוב שפספסתי את ה-ה
S ShukyD New member 27/8/06 #21 לא מכיר את עידו, לא מכיר את גפן אז לא כ-ז-ה משמעותי בשבילי אני בן 19 וחצי ואני זורם עם בנות 17 אם את בקטע לא מפריע לי זה אפילו חוקי
לא מכיר את עידו, לא מכיר את גפן אז לא כ-ז-ה משמעותי בשבילי אני בן 19 וחצי ואני זורם עם בנות 17 אם את בקטע לא מפריע לי זה אפילו חוקי
S ShukyD New member 27/8/06 #28 אני פתוח גם לשלישיות ../images/Emo13.gif אבל אני "קצת" יותר צפוני ממך