מי יפה יותר מרי קייט או אשלי??

AM16

New member
אין דבר כזה זהות אבל לא בדיוק

הן לא זהות נקודה הן דומות כי הן תאומות ויש הבדל בין תאומים זהים לתאומים לא זהים בדרך שהם נוצרים ולא רק איך שם נראים.

RinRan

New member
אוקיי אז ככה......

לאשלי יש פנים צרות יותר משל מרי קייט- למרי קייט יש פנים רחבות יותר ועגלגלות יותר, כאילו- לא ממש פנים אלא ראש... ולדעתי אשלי יותר יפה!

rahelm

New member
ה פ ו ך!!!!!

לאשלי יש פנים רחבות יותר למרי קייט צרות!!!!!!!!

RinRan

New member
לא!!...

...רגע אני אחפש תמונה שרואים את זה בבירור!

RinRan

New member
הנה מצאתי

רואים כאן בבירור שהפנים של מרי קייט יותר רחבות ושל אשלי יותר צרות ויותר ארוכות

ifonly16

New member
האמתי שזה לא נכון להגיד את זה

מכיוון שיש להם מבנה ראש שונה הפרצוף של אשלי בצורת משולש והפרצוף של מרי קייט בצורת עיגול כך שזה נראה שהם יותר רחבות אבל זה לא נכון.

OLSEN GIRL

New member
אההה...

את לא יכולה לדעת כי את לא מתכלת מאותה הזווית!!! על כל אחת מהן!!1

ifonly16

New member
מה הקשר??

מבנה פנים לא קשור לאיזה זוית מסתכלים הוא תלוי במיקום הסנטר והלחיים .

ענבר 2002

New member
לא נכון.......

אשלי ממש מהממת יש לה פנים יותר ארוכות משל מרי קייט ומי שחושב שאשלי שמנה בפנים זה לךא נכון יש לה רק כמה תנוחות בכמה תמונות ככה שזה נראה ! הנה תמונה מהממת של אשלי :

אשלי כן שמנה בפנים במיוחד רואים...

את זה בטובות השתיים יש לה חיוך תקוע כזה עם לחיים נפוחות כמו לא יודעת מה מרי-קייט הרבה יותר מהממת מאשלי אשלי עם הלחיים הבולדוג האלה אני אוהבת גם את אשלי אבל מרי-קייט פשוט יותר יפה אין מה לעשות... הנה דוגמה...

תסבירי לי משהו...

למה את מסתכלת על אשלי מלפני 4 שנים?... הם ט-י-פ-ה התפתחו מאז את יודעת....

karin agajany

New member
אושרת

את עוד פעם יורדת על אשלי "לחיים בולדוג" את אמרת שאת אוהבת אותה גם אבל למה את צריכה לרדת על אשלי, עוד אולי הן לא תאומות זהות, אבל הן תאומות והן דווקא די דומות אני לא רוצה לפתוח בריב אבל את כל הזמן אומרת עליה דברים לא יפים.... היא יפה וגם מתוקה אז די! תראו איזה חמודה!

RinRan

New member
ענברוש את לגמרי צודקת...

יש לי עוד 2 תמונות- אחת של אשלי ואחת של מרי קייט מתוך חופשה בשמש (אותה סצינה) שרואים לגמרי!! ואגב חופשה בשמש- היום הלכתי לבלוקבאסטר (Blockbuster)- למי שלא יודע הם משכירים ומוכרים די-וי-די וסרטי וידאו... בכל מקרה- ראיתי שם את הוידאו של "הדרך לשם" (כן, כן, ככה קוראים לזה בעברית, מסתבר...- שם דפוק...) בכל מקרה- יש רק 3 עותקים ואף אחד מהעותקים האלה לא היו שם, אבל בגלל שאמא שלי אוהבת להתיידד, אז היא כבר מכירה את כל העובדים בחנות שאליה אנחנו הולכות (רח´ יהודה המכבי בת"א), אז הבטיחו לה שישמרו לנו עותק ברגע שיגיע אחד!! איזה כיף!! אה, ואמרו שזה לא יגיע לדי-וי-די... בעסה...... :(

אממ...

זה לא שאשלי יותר שמנמנה או משהו כזה... עצמות הלסת של מרי קייט שונות מאשר של אשלי... לאשלי יש עצמות לסת יותר עגולות ממש טיפה... של מרי קייט ישרות יותר ולכן כל זה נותן אשליה שלאשלי יש פנים שמנמנות... גם בעיניים הן שונות... אם תשימו לב...

אני עם רחלמם שתיהן ממש יפות

כל אחד והצורה השניה שלה,

למעלה