אשלי ממש מהממת יש לה פנים יותר ארוכות משל מרי קייט ומי שחושב שאשלי שמנה בפנים זה לךא נכון יש לה רק כמה תנוחות בכמה תמונות ככה שזה נראה ! הנה תמונה מהממת של אשלי :
את זה בטובות השתיים יש לה חיוך תקוע כזה עם לחיים נפוחות כמו לא יודעת מה מרי-קייט הרבה יותר מהממת מאשלי אשלי עם הלחיים הבולדוג האלה אני אוהבת גם את אשלי אבל מרי-קייט פשוט יותר יפה אין מה לעשות... הנה דוגמה...
את עוד פעם יורדת על אשלי "לחיים בולדוג" את אמרת שאת אוהבת אותה גם אבל למה את צריכה לרדת על אשלי, עוד אולי הן לא תאומות זהות, אבל הן תאומות והן דווקא די דומות אני לא רוצה לפתוח בריב אבל את כל הזמן אומרת עליה דברים לא יפים.... היא יפה וגם מתוקה אז די! תראו איזה חמודה!
יש לי עוד 2 תמונות- אחת של אשלי ואחת של מרי קייט מתוך חופשה בשמש (אותה סצינה) שרואים לגמרי!! ואגב חופשה בשמש- היום הלכתי לבלוקבאסטר (Blockbuster)- למי שלא יודע הם משכירים ומוכרים די-וי-די וסרטי וידאו... בכל מקרה- ראיתי שם את הוידאו של "הדרך לשם" (כן, כן, ככה קוראים לזה בעברית, מסתבר...- שם דפוק...) בכל מקרה- יש רק 3 עותקים ואף אחד מהעותקים האלה לא היו שם, אבל בגלל שאמא שלי אוהבת להתיידד, אז היא כבר מכירה את כל העובדים בחנות שאליה אנחנו הולכות (רח´ יהודה המכבי בת"א), אז הבטיחו לה שישמרו לנו עותק ברגע שיגיע אחד!! איזה כיף!! אה, ואמרו שזה לא יגיע לדי-וי-די... בעסה......
זה לא שאשלי יותר שמנמנה או משהו כזה... עצמות הלסת של מרי קייט שונות מאשר של אשלי... לאשלי יש עצמות לסת יותר עגולות ממש טיפה... של מרי קייט ישרות יותר ולכן כל זה נותן אשליה שלאשלי יש פנים שמנמנות... גם בעיניים הן שונות... אם תשימו לב...