אוקייי..... ../images/Emo4.gif
יש לי כמה דברים להגיד.... זה הולך להיות ארוך... אבל תתאזרו בסבלנות ותקראו... כי לדעתי זה חשוב... ותגיבו! תודה!: 1. שתיהן מ-ה-מ-מ-ו-ת!!! אני לא יכולה להגיד מי יותר יפה, זה תלוי באותו מצב! יש מצבים שמרי קייט יותר יפה ויש כאלה שאשלי יותר...וכל אחת מפה הייתה מתה להראות כמוהן!!! אז אל תגידו "מרי קייט מדהימה ואשלי לא משהו...!" כי גם אם אתן אוהבות את אחת מהן יותר, אי אפשר להגיד שהשניה לא יפה!!! 2. למה להתווכח על כאלה דברים?! אין לי בעיה שכל אחת תגיד מי היא חושבת שיותר יפה... זה סבבה! אבל כשאתן מתחילות להתווכח... זה כבר מוגזם! כל אחת והדעה שלה- אתן לא מסוגלות לקבל את זה שיש מישהי שחושבת אחרת?... 3. אשלי השמינה?? מרי קייט השמינה?? תגידו לי- אתן חולות בשכל??? אולי הן העלו קילו... אז? הן גם גבהו קצת... והן עכשיו בגיל ההתבגרות אז בטח שזה יקרה... וגם אם הן השמינו, הן עדיין ר-ז-ו-ת! מאוד! הן פצצות ולדעתי דווקא כשהן היו יותר קטנות הן היו יותר שמנמנות- עכשיו יש להן גוף ממש יפה!! ומה אתן רוצות? שהן ירזו? עוד? הן יראו כמו שלד! וזה לא יפה... 4. נראה לכן שזה קל בשבילהן? תחשבו שהן ת-מ-י-ד צריכות להראות טיפ טופ ואם הן משמינות... הן בטח חוטפות על הראש... למה? בגלל שברגע שהן משמינות פתאום כל המעריצים ... מגיבים... אם ננסח את זה יפה... אז עזבו את המסכנות! ותנו להן להשמין, להיות עם עיניים עגולות ופרצוף משולש... כי זה לא יעזור- הן תמיד יהיו יפות!! 5. קראתי כאן מאמר על זה שלא צריך לקנא בהן ואני מסכימה... אף פעם לא חשבתי על זה אבל הן לא בחרו להיות כאלה... ההורים שלהן סידרו להם קריירה עוד לפני שהן היו מסוגלות להחליט בעצמן... אל תהיו כל כך בטוחים שהן באמת מרוצות ממה שהן עושות! אז אולי אנחנו חולמים לפעמים להיות כמוהן... אבל חשבתם על זה שאולי לפעמים הן חולמות להיות כמונו- ילדים רגילים?... 6. זהו... אחרון... אני יודעת שאני מציפה... מישהו יודע מה הגובה שלהן? כי במזל תאומות הן נראות ממש נמוכות ליד שאר הילדים שם, והן עוד תמיד על עקבים... תודה רבה, ומקווה שלא שיעממתי... וד"א- תגיבו! מה שבא לכן!!! לוב יו- צ´יקן!