מי יפה יותר מרי קייט או אשלי??

omer wild

New member
נכון כולם צודקים !!!

כל אחת ומבנה הפנים שלה !! וכל אחת והיופי שלה...שבזה הן די דומות ! חוץ מזה למרי קייט יש עיניים יותר "חתוליות" כאלה...ולאשלי לא ! אני אישית נורא אוהבת את העיניים של מרי קייט אבל גם אשלי מהממת והרי עיניים לא אומרות כלום ! קיצר שתיהן יפות בצורה שונה

יפה אמרת!

למרי קייט עיניים יותר מלוכסנות (חדות) ולאשלי עיניים עגולות, פתוחות יחסית...

igurman

New member
הנה תמונה ממש טובה של אשלי

אני לא בטוח מאיזו שנה התמונה אבל אשלי ממש יפה פה!! חיוך יפה, לדעתי היא יפה יותר ממרי קייט...

מרי-קייט הכי פצצה!!!

אשלי עם הלחיים הבולדוג שלה איך אתם חושבים שהיא יותר יפה? אני לא מבינה אתכם לעומת זאת תראו איזה יפה מרי-קייט פצצה אמיתית סתכלו...

Sparkley Judy

New member
נמאס לי!!

נמאס לי שכשאתם מדברים על התאומות (דוגמא: התגובות של "מי יותר יפה" או התגובות של "זה רק אני או ש..") אתם אומרים על מרי-קייט או אשלי "היא השמינה". למה לעזאזל זה משנה לכם?! אני חושבת שזה טוב שאחת מהן "השמינה" (יותר טוב, שתיהן!). אתם רוצים שהן יהיו אנורקסיות? הן נראות ככה והדבר היחידי שמעודד אותי זה שאני רואה אותן אוכלות המבורגר או משהו. הן גם לא בדיוק יכולות לשלוט בזה. הן בגיל ההתבגרות והרבה הורמונים מתפרצים. אתם מבינים מה אני אומרת? אני מקווה שגרמתי לכם לחשוב אחרת!

rahelm

New member
לדעתי את צודקת.....

זה לא משנה הן יפות בכל מ צ ב !!!!!!!!!!!!! זאת ע ו ב ד ה !!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
סוף סוף מישהו שהיה לו את האומץ ..

להגיד את מה שנכון :) כל הכבוד

boly

New member
אין מה לעשות

ככה זה הערצה אם לא היינו אומרים את זה לא היה על מה לדבר והפרום היה משעמם

omer wild

New member
הן מאוד רזות !!!!

אני לא זוכרת בדיוק את משקלן...אני חושבת שאשלי 51-52 ומרי קייט 48-49 קיצר יש בינהן הבדל של 2 קילו !! והן מאווווודר זות יחסית לגיל !! וכמובן שהן נראות מעוווווולה !!

motib4

New member
אני לא מבין מה קשור משקל להערצה...

אז יש ביניהם שתי קילו הפרש.
לא ביג דיל.

KISHKOSHA

New member
מה זה משנה אם היא השמינה?!?

כולכם כל כך רדודים!!!!!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
אתן "רבות" מי יותר יפה? נו באמת..

הם נראות כמעט אותו הדבר.. יש כמה דברים שלא.. אבל עדיין שתיהן מאוד יפות.. אולי תדברו על להחליף תמונות מאשר "לריב" מי יותר יפה..

boly

New member
לפחות תראי כמה

שרשרו פה לפחות 20 תגובות אז למה להפסיק???

PURPLE CHICKEN

New member
אוקייי..... ../images/Emo4.gif

יש לי כמה דברים להגיד.... זה הולך להיות ארוך... אבל תתאזרו בסבלנות ותקראו... כי לדעתי זה חשוב... ותגיבו! תודה!: 1. שתיהן מ-ה-מ-מ-ו-ת!!! אני לא יכולה להגיד מי יותר יפה, זה תלוי באותו מצב! יש מצבים שמרי קייט יותר יפה ויש כאלה שאשלי יותר...וכל אחת מפה הייתה מתה להראות כמוהן!!! אז אל תגידו "מרי קייט מדהימה ואשלי לא משהו...!" כי גם אם אתן אוהבות את אחת מהן יותר, אי אפשר להגיד שהשניה לא יפה!!! 2. למה להתווכח על כאלה דברים?! אין לי בעיה שכל אחת תגיד מי היא חושבת שיותר יפה... זה סבבה! אבל כשאתן מתחילות להתווכח... זה כבר מוגזם! כל אחת והדעה שלה- אתן לא מסוגלות לקבל את זה שיש מישהי שחושבת אחרת?... 3. אשלי השמינה?? מרי קייט השמינה?? תגידו לי- אתן חולות בשכל??? אולי הן העלו קילו... אז? הן גם גבהו קצת... והן עכשיו בגיל ההתבגרות אז בטח שזה יקרה... וגם אם הן השמינו, הן עדיין ר-ז-ו-ת! מאוד! הן פצצות ולדעתי דווקא כשהן היו יותר קטנות הן היו יותר שמנמנות- עכשיו יש להן גוף ממש יפה!! ומה אתן רוצות? שהן ירזו? עוד? הן יראו כמו שלד! וזה לא יפה... 4. נראה לכן שזה קל בשבילהן? תחשבו שהן ת-מ-י-ד צריכות להראות טיפ טופ ואם הן משמינות... הן בטח חוטפות על הראש... למה? בגלל שברגע שהן משמינות פתאום כל המעריצים ... מגיבים... אם ננסח את זה יפה... אז עזבו את המסכנות! ותנו להן להשמין, להיות עם עיניים עגולות ופרצוף משולש... כי זה לא יעזור- הן תמיד יהיו יפות!! 5. קראתי כאן מאמר על זה שלא צריך לקנא בהן ואני מסכימה... אף פעם לא חשבתי על זה אבל הן לא בחרו להיות כאלה... ההורים שלהן סידרו להם קריירה עוד לפני שהן היו מסוגלות להחליט בעצמן... אל תהיו כל כך בטוחים שהן באמת מרוצות ממה שהן עושות! אז אולי אנחנו חולמים לפעמים להיות כמוהן... אבל חשבתם על זה שאולי לפעמים הן חולמות להיות כמונו- ילדים רגילים?... 6. זהו... אחרון... אני יודעת שאני מציפה... מישהו יודע מה הגובה שלהן? כי במזל תאומות הן נראות ממש נמוכות ליד שאר הילדים שם, והן עוד תמיד על עקבים... תודה רבה, ומקווה שלא שיעממתי... וד"א- תגיבו! מה שבא לכן!!! לוב יו- צ´יקן!

ק מ י

New member
אשלי!!!!!!!!!!!!!!

לפחות כיום אני חושבת שאשלי הרבה אבל הרבה יותר יפה ולפעמים אפשר להגיד אפילו שמרי קייט מכוערת! ! !

למעלה