מי יפה יותר מרי קייט או אשלי??

o r e

New member
לדעתי אשלי

אני חושב שאשלי כי היתה בכול הסדרות שלהם הרבה יותר יפה ממרי קייט אז ביי ג´נגי

igurman

New member
איך אתם שמים לב למשקל??

אשלי השמינה?? איך אפשר לשים לב? שניהם פצצות רק שלאשלי יש פנים יפות יותר!!!

igurman

New member
מאיפה אתם יודעים כמה הן שוקלות???

מאיפה אתם יכולים לדעת כמה הן שוקלות??? המשקל עולה לפעמים...., ולמי אכפת כמה הן שוקלות????????????????

חחח כאילו לא...

תמיד מרי-קייט הייתה הכי יפה עד שהן הגיעו לגיל 16 אחרי זה אשלי נהייתה יותר יפה אבל בטובות השתיים אשלי פשוט הייתה הרבה פחות יפה זה שהיא הייתה יותר נשית וסנובית מתלהבת לא אומר שהיא הייתה יותר יפה סתם עשתה פוזות עם הלחיים הנפוחות שלה וגם במזל תאומות מרי-קייט הייתה יותר יפה כאילו הרבה יותר שוב אשלי עם הפנים השמנות שלה והחיוך המעצבן אבל עכשיו שהן הגיעו לגיל 16 אשלי נהייתה הרבה יותר מהממת ומרי-קייט ההפך אבל שלא תחשבו זה לא מעניין אותי לדעתי היא עדיין שחקנית יותר יפה ויותר חמודה מאשלי וזה לא מעניין אם אני לא מכירה אותן באמת ואני עדיין יותר אוהבת את מרי-קייט אבל מה לעשות בטובות השתיים אשלי פשוט הייתה הרבה פחות יפה וככה גם במזל תאומות ובכל הסרטים והסדרות שהן עשו עד גיל 15.5 אבל מה לעשות המצב השתנה ואולי זה בגלל התסרוקת המכוערת שמרי-קייט עושה שתעשה יותר קצר כמו שהיה לה בעונה הראשונה של מזל תאומות ולא את השיער הארוך הפן הצמוד הזה או שיער גלי הכי יפה לה חלק עד הכתפיים

חחח כאילו לא...

תמיד מרי-קייט הייתה הכי יפה עד שהן הגיעו לגיל 16 אחרי זה אשלי נהייתה יותר יפה אבל בטובות השתיים אשלי פשוט הייתה הרבה פחות יפה זה שהיא הייתה יותר נשית וסנובית מתלהבת לא אומר שהיא הייתה יותר יפה סתם עשתה פוזות עם הלחיים הנפוחות שלה וגם במזל תאומות מרי-קייט הייתה יותר יפה כאילו הרבה יותר שוב אשלי עם הפנים השמנות שלה והחיוך המעצבן אבל עכשיו שהן הגיעו לגיל 16 אשלי נהייתה הרבה יותר מהממת ומרי-קייט ההפך אבל שלא תחשבו זה לא מעניין אותי לדעתי היא עדיין שחקנית יותר יפה ויותר חמודה מאשלי וזה לא מעניין אם אני לא מכירה אותן באמת ואני עדיין יותר אוהבת את מרי-קייט אבל מה לעשות בטובות השתיים אשלי פשוט הייתה הרבה פחות יפה וככה גם במזל תאומות ובכל הסרטים והסדרות שהן עשו עד גיל 15.5 אבל מה לעשות המצב השתנה ואולי זה בגלל התסרוקת המכוערת שמרי-קייט עושה שתעשה יותר קצר כמו שהיה לה בעונה הראשונה של מזל תאומות ולא את השיער הארוך הפן הצמוד הזה או שיער גלי הכי יפה לה חלק עד הכתפיים

igurman

New member
נו תגיבו פה כבר משהו, תשלחו תמונות!

תשלחו תמונות טובת של התאומות שיש לכם!!

ענבר 2002

New member
תראי....

איך את מעיזה להעליב ככה את אשלי איך תגידי לי איך?? את לא מתבישת????????? את לפי דעתי ממש לא מעריצה שלהם אפילו לא בקצת איך את מלכלכת ככה עליה מה את חושבת שאת אה??? אני אוהבת את שתי התאומות באותה מידה אולי קצת את אשלי יותר אבל זה לא אומר שאני אתחיל להעליב את מרי קייט על זה נכון? תארי לך אם היית במקום אשלי היית נכנסת במקרה לפרום מעריצים עליך והיית רואה שכותבים עליך דברים רעים? תחשבי את לא היית רוצה שזה יקרה !!!!!!!!!!! ואשלי במזל תאומות היתה פי 1000 יותר יפה ממרי קייט על מה את מדברת?

מי מעליב את אשלי? אני אומרת את...

דעתי ואני מדברת דברים נכונים מרי-קייט הייתה הרבה יותר יפה במזל תאומות אשלי סתם עושה פוזות עם התלתלים ואני מאוד מעריצה את אשלי אבל את מרי-קייט יותר ואני אומרת מה שאני חושבת פשוט לפעמים אשלי עולה על העצבים במיוחד בטובות השתיים ובמזל תאומות לפעמים היא מזה מרגישה מעצמה כאילו היא דוגמנית עם הפוזות שהיא עושה למצלמה וזה מעצבן לעומת זאת מרי-קייט מחייכת טבעי וזה מה שיפה בה היא לא מרגישה מעצמה היא יותר חמודה בסרטים ובסדרות וזהו ואמרתי כבר לדעתי אשלי עכשיו יותר יפה שהיא בת 16 אבל פעם מרי-קייט הייתה הרבה יותר יפה! MARY-KATE RUELS

ועוד משהו...

יש פעמים שאני אוהבת הרבה יותר את אשלי ממרי-קייט ומרי-קייט עולה לי על העצבים אבל רוב הזמן זה ההפך לא אמרתי שאשלי מכוערת כי היא פצצתית ואני שרופה עליה מאוד רק על מרי-קייט קצת יותר ואני חושבת שעכשיו שהן בנות 16 אשלי הרבה יותר יפה אבל אני בכל אופן מעדיפה את מרי-קייט אבל לפעמים אני מזדהה עם אשלי במלא דברים והיא גם ממש מתוקה ומקסימה ומהממת אז... ASHLEY RUELS
אבל מרי-קייט טיפה יותר... והנה תמונה מהממת של אשלי כדי שתראו שאני גם שרופה עליה

doosie

New member
לאושרת ולכל השאר...

אני לא רוצה לעצבן אותך או משהו, אבל את לא מזדהה איתן את מזדהה עם הדמות שלהן, אלה שני דברים שונים לגמרי!! כל עוד את לא מכירה אותן את לא יכולה להזדהות איתן אלא רק עם הדמויות שהן משחקות- ואני רוצה להוסיף שהדמויו שהן משחקות זה לא מה שהן בחיים... הרי הדמויות שהן שיחקו בטובות השתיים או הדמויות שהן מחשקת עכשיו במזל תאומות לא משקפות את האישיות האמיתית שלהן אלא את הדמות שהן משחקות. וכולם אני חושבת שזה טיפשי להתווכח מי יותר יפה או יותר חמודה - אשלי חמודה ויפה בדרכה שלה וכמו כן מרי-קייט- חמודה ויפה בדרכה שלה...

RinRan

New member
טוב לא קצת הגזמתם??

תחשבו על מה אתם מדברים- אם הן יפות או לא... מה זה משנה בכלל?? העיקר שהן חמודות ומתוקות והתאומות הכי מפורסמות בעולם!

igurman

New member
התאומות הכי מפורסמות בעולם?

אילו עוד תאומות שחקניות את מכיר בדיוק???

אני מכירה עוד תאומות שחקניות...

אפילו יש להן סדרה משלהן וקוראים לה "תאומות" הן עם שיער שחור ועור שזוף נראה לי קוראים להן טיה ושכחתי איך קוראים לשנייה והן הופיעו גם בכמה סרטים ופעם מרי-קייט ואשלי אפילו התארחו בסדרה שלהן

RinRan

New member
וגם...

וגם יש את התאומות ששיחקו בסידרה "סוויט ואלי"- הן שיחקו את ליז (אליזבת) וג´סיקה ג´סיקה היתה ה"רעה" וליז ה"טובה"), וגם יש את התאומות הג´ינג´יות בסדרה "אולי זאת אני" (דניאלה והשניה אני לא זוכרת איך קוראים לה...) וגם יש את התאומים ב"צער גידול בנות" -ששיחקו את ניקי ואלכס דההההה!!

צודקת

היא שמנה היא רזה והיא כלום נכון שאשלי קצת השמינה אז
היא בת אדם וחוץ מי זה פנים יפות זה יפה, זה ממש מגניב לדעתי- איך שאנחנו עוקבים אחרי התאומות מגיל קטן ורואים אותם גדלות לאט לאט

למעלה