מי יציל את הבית שלי

kalmarm

New member
מי יציל את הבית שלי ../images/Emo7.gif

אנחנו מתגוררים בלפיד ברחוב הדקל 86 הגובל בגדר של כפר האורנים מול הבתים של עמותת לוחמי צה"ל,כבר כ-3,4 חורפים שחצר ביתנו מוצפת במים עקב אי ניקוז של מי הגשמים ברחוב בכפר אורנים שגובל לביתנו והחצר ממש נראית כמו ונציה,ההצפות גרמו לנזקים לגינה בביתנו ולנזקים נוספים. ברצוני לציין שייש לנו חברים רבים וטובים בכפר אורנים ולילדינו חברים רבים בכפר אורנים ואני רוחש אהדה וסימפטיה לישוב,וברצוני להמשיך לקיים יחסי שכנות טובה עם אנשי הישוב ! אבל כל בקשותינו לטיפול מידי אפילו זמני בבעית השטפונות נתקלה בחוסר התייחסות,גם שיחתינו עם יו"ר הועד של כפר אורנים ומכתבים ופקסים למהנדס מועצת חבל בנימין לא זכתה לתגובה וטיפול,לכן אני מאוד מאוכזב מדרך ההתייחסות של גורמים אלה בבעיה טאני רואה בה תגובה מתנשאת ולא חברית. שלא מתאימה למי שמבקש לשמור על יחסי שכנות טובה!!!

ronpel

New member
בטיפול

אכן פנו אלי בנושא והוא אכן בטיפול. הבעיה היא טכנית לחלוטין. בסוף רחוב יותנן אמורים להיות פתחים לניקוז המים שמובלים ע"י צינור עד לרחוב אלעזר. רק לאחרונה לאחר מאמצים רבים הצלחנו לגלות את הצינור במחצית הדרך. אנו מטפלים כרגע במציאת חציו השני שמגיע לרחוב יונתן ברגע שנמצא את הצינור והפתחים ( במידה וקיימים) נוכל להכניס קבלן לביצוע החיבורים הדרושים ברחוב יונתן ואלעזר ולפתור את הבעיה. אולי ניתן למצוא פתרון ביניים ע"י חסימת זרימת המים. אבקש מן המזכיר לבדוק את הנושא. בברכה רונן

למעלה