מי יציל את הוילה שלי

מי יציל את הוילה שלי ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

Another Girl

New member
נצל"ש-ההצבעה מסתיימת היום../images/Emo70.gif

אני רואה ששיעורי ההצבעה בקלפי(
) היו נמוכים,ומכיוון שאני רואה שיש תיקו בינתיים
אני צריכה עוד כמה קולות או לפחות שובר שוויון... וכן,יש פרס...

נצל"ש- מפגש פורום היום- כן או לא?

אני עקרונית הולך, והבנתי שגם אלרוס הולך עם איזה חבר שלו. מי עוד בא?

אלרוס

New member
אני אהיה שם עם 4 חברים

אני אלבש חולצה אפורה על תמונה של בולדוג עליה, כך שאם אתה תראה אותי נדבר, אני ג'ינג'י, כך שלא קל לפספס

Another Girl

New member
ועוד נצל"ש

היום בסביבות 21:00 חוגגים לאמיר,מנהל פורום אלביס פרסלי,יום הולדת בצ'אט...אשתדל להיות שם.

אם אינני טועה זה בעשר

ואם אנחנו רוצים להיפגש צריך לתאם שעה, מקום (מדויק) וצבע חולצות...

נצל"ש- אכזבה גדולה ואזהרה

לכל חברי הפורום שעוד מתעתדים לצאת לבלוזט, דעו לכם שהמקום נסגר לתמיד. הממממ... לשווא הלכתי לשם... לא ראיתי גם את אלרוס וחבריו...

אלרוס

New member
אני אכן גיליתי שזה היה סגור

הלכתי לשם ושמתי לב, בדיוק חזרתי הביתה, שאלה, האם אתה היית האיש המבודר ששאל 4 ילדים איפה הבלוזט? אם כן אז כן ראית אותי

המממ... רשמית זה חסוי

אבל לא זכורים לי פרטי המקרה שבו פגשתי ארבעה פרחחים. לא.

לא רוצה להגיד: "אמרתי לכם.."

עם כל האמפתיה שיש לי כלפיכם, על כך שנסעתם לחינם (אני מקווה שלא שילמתם או משהו כזה), צר לי להפגיש אתכם עם המושג: "צדק פואטי". ה'מג'יקל מיסטרי טור', הם כפי שאמרתי חרא של להקה ועל כן, הגורל צדק כאשר מנע ממכם לראותה בפעולה. בכל אופן - *בבניין ירושליים ננוחם!*

אלרוס

New member
לא, לא שילמנו (לפחות אני לא)

אבל לפי דעתו של חברי ודעתם של רוב חברי הפורום הם ממש לא רעים

דקלה9

New member
גם אני שמעתי ככה

ללהקה הזאת יש שם טוב בקרב מעריצי ארצנו- אולי לא בצדק (אני עוד לא ראיתי אותם) הצטערתי לשמוע שלא הלך לכם... לא נורא- פעם הבאה...

אני מסכים...

magical mystery tour הם ללא ספק להקה יחסית טובה. אמנם יש להם שגיאות לפעמים, הם מערבבים לפעמים בין בתים בשירים כמו לוסי בשמי היהלומים, אבל עקרונית הם הדבר הכי דומה למקור ששמעתי (גם היחיד, אבל בכל זאת).

למעלה