מי יציל את הוילה שלי

מי יציל את הוילה שלי ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

greenAngel

New member
../images/Emo32.gif

*** ניצול *** אוקיי, אולי זה אחד הנושאים החרושים של הפורום אבל חפיף, אני לא ממש מכירה פה אנשים [
] וזה לא כזה נורא בכולופן. השאלה היא איך הכרתם את הלהקה
ממה התחלתם, דיסק/שיר/הופעה
מי ומה השפיע עליכם, כמה זמן אתם שומעים אותם וכו'.. ספרו.. אצלי האמת זה התחיל מהופעה של מוניקה, יום העצמאות - שנה שעברה ברמה"ש היה מדהים, נהניתי בטירוף, בקושי הכרתי את מוניקה עד אז, ואחרי זה הייתי פשוט בהיי מטורף איזה חודש, מכורה. עכשיו נזכרתי שהרבה לפני ההופעה הכרתי את מכה אפורה
אז למשועממים שביננו
תתחילו להגיב

איך אני הכרתי את מוניקה!../images/Emo13.gif

אהממ פשוט מאוד... שמעתי יום אחד את מכה אפורה ברדיו (זה היה לפני שלוש שנים בערך) ובדקתי של מי הוא... קניתי את הדיסק והתמכרתי... מנצל"שת לשאלה.. מישהו יודע למה יהלי אף פעם לא מחייך בהופעות?? זה משגע אותי!

greenAngel

New member
../images/Emo3.gif

כולם הכירו את מכה אפורה בהתחלה. הא
ויהלי, אין לי מושג. אני אצטרך ללכת לעוד כמה הופעות כדי לפענח את זה. בהופעה ההיא כמה מעגלי פוגו טרחו להסתיר לי אותו [
] אבל לא נורא, חברה שלי טוענת שהיינו מספיק קרובות כדי להריח את הזיעה שלו. [
]

פוגואים במוניקה? בזה עוד לא נתקלתי.

ובקשר למכה אפורה מה לעשות זה בערך השיר שחרשו עליו הכי הרבה ברדיו...

jamesT

New member
כי

פוגו יש לו בסיס של מטאל וכל מי שעושה פוגו שם חושב שזה שיר כבד של מוניקה או משהו וחוץ מזה בשביל פוגו צריך שיהיה טראפ מתאים וזה לא בא בלי תופים עצבניים וספידים/סלאפים

MiToOsH

New member
זה באמת טעות.. ../images/Emo104.gif

אבל מי אני שאמנע מהם את זה?

nomchu

New member
כן ../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

וזה לא נעים

שמעו איך זה הולך כשאני רואה פוגואים

של על הריצפה כולם יושבים במלא מלא עיגולים כאלה ומשחקים קוואה קוואה חחחח ואז שיש: "על הריצפה..." כולם קמים ומתחילים פוגו אדירר
חחח אני תמיד מסתכלת מהצד

Holy Cow4

New member
יהלי כן מחייך בהופעות...

לפעמים... ויש לו אחלה חיוך אם אפשר לומר... וזה בגלל שהוא אנטיסוציהלי... חחח
...

סמתי רציתי להגיד שלא נעלמתי../images/Emo66.gif

אלא אין לי זמן בפנימייה. יש לנו עונה של מלא מבחנים ועם החבר'ה והמחשבים שם לא משהו. עדיף את שלי בבית... ובקשר לשירשור, ממש ממש ממש חרשו על הדבר הזה וזה כבר יצא לי מכל החורים, סורי שאני כזה מעצבן...

fushi e

New member
לא יודעת..פשוט מצאתי את עצמי

בתוך זה:] חח סתם לא,אני לא ממש זוכרת..דרך הקאזזה הכרתי את השירים,הלכתי להופעה אחת..רציתי להכיר עוד שירים,קניתי את הדיסיקים..וזהו.. וכן,עכשיו אני בתוך זה ואני מאוהבת בלהקה הזאתת ושיחזרו כבר להופיעעעעע אוף:/

greenAngel

New member
בלעע

הם באמת מופיעים פעם ב.. הרבה זמן מה פעם זה היה יותר
*בורה
*

MiToOsH

New member
מלפני שנים.. ../images/Emo104.gif

כמובן, כמו כולם, זה התחיל עם מכה אפורה, מתקופת פלורנטין.. לא זוכרת בת כמה הייתי.. אחרי זה בן דוד שלי, שגדול ממני בשנתיים, התחיל להכניס לי את זה למוח (אגב, זה קורה עם הרבה להקות.. פשוט יש לנו טעם דומה אז אנחנו ממליצים אחד לשני).. הייתי בינתיים רק ב-2 הופעות שלהם, בהפרש של יומיים- במוצקין ובעיר הנוער.. אבל מה שכן- יש אצלנו בתיכון מן מנהג שתלמידי י"א שומרים בשער של בצפר.. אז כשאחי שמר שם (הוא עומד להתגייס ככה שזה היה לפני שנתיים בערך), בדיוק באותו יום מוניקה הופיעו בבצפר והאדיוט לא ביקש חתימות או כל דבר דומה..
(הייתי אז בכיתה ח' אז לא ידעתי בכלל על ההופעה)

אובלינה

New member
אוקע.. ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, אם זה שרשור off מותר לי להתעצבן על זה שאנשים לא התגעגעו אליי, נכון? קיצר, יש לי אינטרטנט מהיר, חזרתי ואני מאושרת
ועכשיו אני אספר אייך הכרתי את מוניקה: טוב, אז קודם הכרתי את לילך, ואז הכרתי את מוניקה.. חח..
לא, אבל באמת, היא ספרה לי עליהם ואמרתי כזה "נו טוב, נשמע" והלכתי לחנות דיסקים, ושמעתי את חיות מחמד (כי הוא היחיד שהיה) ויווווווווו אייך נדלקתי על זה
וזו אחת הסיבות שאני מעדיפה את הדיסק הזה באופן אישי.. אבל בכל זאת פצעים ונשיקות קצת יותר שאווה.
אה ו.. *מסמיקה* לפני זה חשבתי שמוניקה סקס זאת זמרת חח..

למעלה