מי יקבל חסינות, ומה יהיה עם חיי אהבה של בן

billc

New member
מי יקבל חסינות, ומה יהיה עם חיי אהבה של בן

אנחנו כולנו מניחים שעדי או ענת יקבלו חסינות נניח שלגב יש באמת חברה כרגע, אם הוא יבחר בעדי היא תתחיל לחשוד עדי אמרה לבן שכול הבחורות התנפלו על השלישיה שהחליפו אותם ורק היא נשארה נאמנה לו אז איך היא תסביר את הבחירה בה? מצד שני אם יבחרו בה, זה אומר שהיא שווה, ובן הולך רק על שוות אם ליהי תהיה שוב מועמדת להדחה, האם היא תחזור לחיקו של אהובה בן? התשובה כן האם בן יסכים לקבל אותה בידיעה שזה נובע שהיא מועמדת להדחה? התשובה כן יש שלושה בנים ורק שתיים מקבלות חסינות, נניח שגב ישכנע אותם להשאיר את ענת או עדי? מי תהיה השניה? לדעתי נירו התחבר לאיילת, ולקובי יש קשר עם אורטל מהבית? אחרי חפירה ארוכה סטייל יוני, הניחוש שלי שאיילת וענת מקבלות חסינות

Klayhamn

New member
ועוד קצת חפירה...

אנחנו לא יודעים כמה הבנים מעודכנים במעמד של הבנות בעיני הקהל (כלומר מי היו המועמדות לאחרונה, מי לא, וכו') - ולכן אנחנו לא יודעים האם הבנים יודעים או לא יודעים למי הם יכולים להעניק חסינות באופן שיעזור להם. מתוך הנחה (אופטימית) שהם לא ירצו סתם להעניק חסינות לבנות שממילא לא עומדות לעוף, אלא לכאלה שכן, נשאלת השאלה -- מה הם יודעים על המועמדות לעוף? התשובה (לפחות עד כמה שאנחנו יודעים) היא שגב יודע בוודאות שאיתן התכוון להעיף את עדי בשבוע שעבר, ושהוא מתכוון להעיף אותה בוודאות בהזדמנות הבאה... מה שכתבת על זה ש-"חברה שלו תחשוד בו בהתאם לשאלה במי הוא בחר להדחה" היא מופרכת לחלוטין לטעמי.. אין סיכוי שהיא אשכרה יושבת ומחכה לראות במי הוא בחר, מה גם שממילא הוא תמיד יכול להגיד שקובי ונירו בחרו בה בגלל שהיא חלשה... לכן לדעתי ההערכה הסבירה ביותר היא שעדי מקבלת חסינות, לגבי השניה אין לי מושג

noaxxx

New member
הלוואי שעדי תהיה חסינה, ובנימה אופטימית זו

אני הלכתי לישון. לילה טוב אגב, הסתכלתי קצת בפורום בוואלה, ו... same same אותן דעות כמו כאן, לפעמים דומות עד כדי כך שיש מצב שאנשים כותבים גם כאן וגם שם...

Klayhamn

New member
אני כתבתי שם קצת

בהתחלה, עד שהבנתי שיש גם פורום פה :) לילה טוב

noaxxx

New member
אותו כנ״ל,אבל ממש בהתחלה. לילה טוב סופי בהחלט

easternstar

New member
מה שסותר את התאוריה הוא שאיתן רמז שעדי הולכת

איתן רמז לבן לא להקשר לעדי ולבחור בליהי ולכן אני מניח שאיתן יודע שהוא יכול להדיח את עדי והיא לא קיבלה חסינות. 2. שאלות: 1. האם איתן יודע מי קיבלו חסינות או שזה יוודע לו בשידור היום. (זה היה המצב הרצוי מבחינת מתח שההפקה היתה צריכה ליצור) 2. מה שיטת ההדחות. לשעתי שיטת ההדחות הרצויה היא שהם בוחרים 2 חסינות, איתן בוחר 3 חסינות והקהל בוחר הפעם את מי להעיף.

easternstar

New member
ולדעתי היה אפשר בתחילת הערב להודיע לאיתן

שהוא יכול לבחור 3 לחסינות, בנוסף ל2 שנבחרו ע"י קובי, נירו וגב, ובסוף הערב לתת לאיתן להודיע את מי בחר. אז אפשר לפתוח את הקווים להצבעיה. הם צריכים תוכנית דינמית ולתת לקהל הרבה יותר כוח. בשיטה הקיימת לקהל יש פחות מידי כוח וזה מוריד לקהל את המוטיבציה להשתתף ומוריד להם את הסמסים. הקהל יודע שממילא איתן לא ידיח את מי שהקהל רוצה.

dindan84

New member
הניחוש שלי עדי וליז או ענת וליז

קובי גילה חמלה על ליז ואורטל אמרה משהו לגבי קובי שנפגעה ממנו. נראה לי גם גב ונירו שמו לב לענת/עדי/ליז וקובי כנראה ליז/איילת

dindan84

New member

קובי גילה חמלה על ליז ואורטל אמרה משהו לגבי קובי שנפגעה ממנו. נראה לי גם גב ונירו שמו לב לענת/עדי/ליז וקובי כנראה ליז/איילת

dindan84

New member

easternstar

New member
מה דעתכם על שיטת ההדחה הזאת הפעם

החדשים בוחרים 2 בנות לחסינות. איתן בוחר 3 בנות לחסינות (הוא יהיה חייב לבחור בדניאל, קרן ואורטל) הקהל מעיף בעצמו את מי שהוא רוצה מבין השאר?

למעלה