מי ישיר מה?

משמרותי

New member
מי ישיר מה?

מכיוון שאין ההפקה מוכנה לספר,לא נותר לנו אלא להרכיב את הרשימה בעצמנו. הנכם מוזמנים בזאת לתת דרור לדימיונכם הכי פרוע ולהרכיב את הרשימה.אין חובה לרשום את כל המבצעים.כל אחד יבחר מבצע ושיר אחד או שניים עד שלושה...ויאללה בחלגן! הניחוש שלי: שלומי סרנגה-שלל שרב/שדות גולדברג(ילדתי שלי) טיפ : שלום חנוך תמיד מחדש לפחות שיר אחד פחות ידוע ומושמע של מאיר

שדות גולדברג הכי מתאים לסרנגה

הוא הרי שר בעבודה עברית את "האמנם". שלום חנוך שר בעם הגב לים את מכופף הבננות, שזה שיר ידוע, ובחמש שנים הוא שר את נשל הנחש, שזה אולי השיר הכי ידוע ומושמע.

ובכן...

באמת שאני לא יודע. אבל יש המון שירים שהייתי רוצה לשמוע, לרבות כל השירים במודה אני (שלמיטב דעתי טרם ביצעו אותם במופעים (לפחות אלה שהוקלטו לאלבומים)). במיוחד אפשר לציין את "צועק את שחסר לו", "שחר עולה", "בצהרי היום" (עדיף לא דויד ברוזה), "ירושלים של ברזל", "הכנסי כבר לאוטו ונסע", "ברנרד ולואיז", "המרגל שהתרגל", "עכשיו להתאהב", והרשימה עוד ארוכה. אני מאוד מקווה שלפחות אחד מהשירים האלה יבוצע.

למשל ל"צועק את שחסר לו"

הייתי רוצה מישהו יכול להחזיק בלוז, שלומי שבן למשל. אהוד בנאי ייטיב עם מודה אני. רונית שחר אולי תקח את הכנסי כבר לאוטו, ובטח ממ"ב תקח את אולה בבו.

משמרותי

New member
רעיון טוב

אהוד בנאי-מודה אני. מרינה ביצעה את אולבבו בשנה שעברה. מסקרן מה תבצע השנה. שלחתי לך מסר

טוב זה ברור

סוף עונת התפוזים, הולך בטל- תמוז אני חושב שאת "טרמינל" אולי מרינה תשיר שוב.. אהוד בנאי יתן את מודה אני ובטח יתן אולי ביצוע לבלוז כנעני... מי יתן ביצוע ל"מדרש יונתי"? מעניין..... הייתי שמח לשמוע ביצוע של נינט לתיכנסי כבר לאוטו אולי גם לשרהל'ה הייתה אוהבת את זה... אהוד ושחר יתנו משלהם. מקווה ששלומל'ה יתן לנו את נשל הנחש....

Raz Bob Marley

New member
אני דווקא די מאמין שאהוד בנאי

ישר את "שיר תת מודע זמני". זה קבר נצחי וגאוני שלו למאיר. יותר מזה, בהרבה מן ההופעות שלו בסיבוב האחרון הקודם הוא שר את השיר הזה, אז בלתי נמנע שהוא ישיר את השיר הזה בהופעת מחווה למאיר. סביר שהוא גם ישיר את בלוז כנעני, ויהיה מושלם אם הוא ישיר עוד שיר של מאיר, כמה שיותר מאומנים כמו אהוד בנאי ככה יותר טוב- מודה אני בהחלט נשמע כמו אופציה מצוינית. במיוחד אחרי ששומעים את הביצוע שלו עם אלג'ר לשיר האלמותי הזה.

efratshoshana

New member
יש מלא יצירות שלא מבצעים למשל

חית הברזל שפריץ חרוזים ללואיז שרהלה הייתה אוהבת את זה שיר מים רבים אולי כי הן ייהרסו לו יבוצעו.......

והנה כתבה בקשת מסגירה חלק מהשירים.

לא אשים פה את הקישור כי אני יודע שיש כאלה שלא רוצים לדעת ורוצים להיות מופתעים במופע. מי שרוצה לקבל קישור לכתבה או את השירים שהיא נתנה (מספר שירים בלבד) ואמניהם, מוזמן לשלוח מסר.

בהחלט ביצועים מפתיעים

בלי לתת ספוילרים, ההצלבה בין מבצעים לשירים לפי הכתבה הולכת להיות מפתיעה ורעננה לפחות מההצצה שקיבלנו.

למעלה