מי יתארח מחר?

בסדר בובילה מה איתך מאמי?

סעמקקק למה לא הייתי בתוכנית של ההיום כאילו למה לא הלכתי אתמוולל למההה?!!!!! הם שרו תשיר של קוביי וגם אושרי כהןן היהה שםםםם אאייןן אני דפוקהה למהההה?!@@#

חחח את לא דפוקה !

זה הכל משמיים [ !! ] אל דאגי יהיו לנו עוד הרבה הזדמנויות ללכת ! :) חחחחח תיכף אני אשלח לך את מה שבקשת

וואלה לא אבל אמרו לי..

חחח שמעתי היא אמרה שהיא מלבישה רק בנות אבל הבן שהיא מלבישה הכי הרבה זה ציון משהו כזה חחחחח ולמה כונפא חחח איזה רעההה חחחחחחחח תגידי פריקית מצויה =]

חחח וואט אברר ! כל דבר מתאים לה זאת !

יודעת מה אני כבר לא יודעת איך לקרוא להה אפשר גם לקרוא לה גוטית PPPPPPP:

חחחחחחחחחחחחח אהבתי מורי'לה!

מה ככה מה קורה בובילה יואו את לא מבינה איך התבאסתי מהתווכנית היוםםםם חחחח אני לא יצא מזה!

חחחח עלק חברה שלי פחחחחחחחחח

וכן גמאני התבאסתי שלא הייתי שם ואחותי חח עוד יותר היא אמרה לי למה לא אמרת שאושרי שם? היינו הולכות !! וגם היא התלהבה מהשיר בהתחלה PPP: אינלנו מזל הא ? \:

כי יש אנשים מסכנים שאין להם מה לעשות בחיים !!

אני מקווה שהוא יחליט לבוא שוב למה זה היה מ'זה מבאס לקרוא את זה ! שהוא ביטל דפוק הוא יכל לדחות !! אוווי קובי ה-טמבלל !! [ חחח עכשיו את תהרגי אותי חחח ] אבל את יודעת שאנ'לא מתכוונת חח קווובי הזה אל דאגי שהוא יהיה [ אני מאד מקווה אנחנו גם ניהיה !! ]

עאלק טמבלל חחח!@#$

מסכןןן =[ חח כלבים פינצרו לו תגלגלים אוךףףף לפחות שיביאוו אנשים נורמליייםםם כמו היום את אושרי אתמול את מרגול לקראת סיום התחילו להביא אנשים נורמלים כמו בהתחלה =] רק שבאמצע התחילו לזלזל עם אורחים מפגריםם חחח יואווו איך הם חיכו את עופפרר לויי היוםםם אני מתתתייי מצחוקקק

חחחח בתאל הייתה צכה ליראות את זה !

שאלתי אותן אם הן רוצות לבוא יום שישי אז אחותי הולכת לארצנו ולא ניראלי שבתאל תבוא לבד באסה S: ומה אבא אמר ישלו ?

למעלה