מי כאן אמר ... ?

XenaBoy

New member
מי כאן אמר ... ? ../images/Emo19.gif

שהוא היה בניו יורק וקנה מלא דברים של זינה ??? כי אני נוסע עוד שבוע והייתי רוצה לדעת איפה לחפש אספי

Caeser

New member
אני הייתי בניו-יורק אבל...

לא מצאתי בכלל הרבה דברים על זינה אז אולי לא התכוונת אליי... הייתי בטוח שאני אמצא מלא אבל לא היה הרבה. בחנות דיסקים רגילה אתה תמצא את הדיסק החדש של זינה, ואני קניתי גם קלפים של זינה והרקולס בחנות של אספנים באורלנדו. אבל במיוחד תמצא דברים אם תהיה ב"יוניברסל". ובחנוית של מגזינים אולי תוכל למצוא את המגזין הרשמי של זינה (למרות שהוא משווק בעיקר בלונדון). בהצלחה!!! ואל תשכח לספר כשתחזור מה הצלחת למצוא על זינה...:)

*זינה*

New member
אוו, לונדון...

יש בלונדון המון דברים של זינה... תהני! (טוב בעצם היא כבר לא פה...)

xena 17

New member
נסיעה מהנה לשניכם!! ../images/Emo13.gif

ובהצלחה בחיפוש אחרי פריטים של זינה.מקווה שתמצאו! שני

XenaBoy

New member
אאאאם זאת תהיה קצת בעיה... ../images/Emo19.gif

בגלל שאני נוסע לניו יורק ביום ראשון הבא... וחוזר בערך... רגע תנו לי לחשוב... בעוד... 3 שנים !!! כן, מי שלא יודע עדיין, אני עובר לניו יורק, אבל אני אמשיך לכתוב כאן בפורום ובאייסיקיו ואתם לא תרגישו שעזבתי. זה לא שאנחנו מתראים כל שני וחמישי, נכון ? וכן, אני אבוא לכנס שנה הבאה ! אם יש למישהו בקשות, שלא יתבייש כי אני חוזר עוד שלוש שבועות לשבוע ואני יכול להביא איתי מה שתרצו, רק לא להגזים !
אספי

xena 17

New member
ווואו!! לשלוש שנים....

אז קודם כל שתהיה לך שהות נעימה למשך שלוש שנים.דבר שני אם זה לא קשה לך ואני לא מטריכה אותך, אתה תוכל לקנות לי איזה משהו קטן מאחד הפריטים של זינה,וכשתחזור אני כמובן אשלם לך! אבל באמת רק אם אתה יכול! בתודה שני

XenaBoy

New member
אין בעיה שני ! ../images/Emo19.gif

אם אני אמצא משהו קטן וסימלי ויפה אני אביא לך אותו, הרי את גם גרה קרוב אלי, לא ?
אספי

*זינה*

New member
אספי ../images/Emo47.gif !!!

נוסע, מה? ת-ה-נ-ה ! ! ! וואו, ניו יורק...
-זינה נ.ב אם תמצא משהו של זינה שאתה יכול לקנות לי ואני אחזיר לך... אני אעריך את זה מאד!

xena 17

New member
כן אני גרה קרוב ../images/Emo13.gif

אבל שזה יהיה משהו יפה ומיוחד,טוב?

ענבר1

New member
לי יש בקשה כשתגיע לניו יורק ואני ../images/Emo25.gif

אשלם לך אני רוצה שתארגן לי מפגש עם לוסי לולס קווין סמית או רנה אוקונר , אני לא יודעת אם אתה מכיר אבל הם די מפורסמים וכמובן אם אפשר אז גם את טום קרוז

Necessary Evil

New member
אספי!!! ../images/Emo20.gif

שיהיה לך שם בביצפר החדש והכל! (אני מניחה שתלמד שם בביצפר חדש...מן הסתם...) תשמור על עצמך, תקנה לך הרבה דברים של זינה, תעשה חיים, והעיקר- תשמור על
(קשר...) אגב אבא שלי גם טס לשם שבוע הבא...אולי תפגוש אותו...
ורד

Niva JCK

New member
לונדון לא מחכה לי!

היא מחכה לאסף! (יוםי ניבה, כמה זול!!!)
....(כולם ביחד)אבלללל בלונדון יש יותר סרטים, בלונדון יש מוסיקה טובה (כמובן, מלאני סי!!), בלונדון טלויזיה מצוינת, בלונדון אנשים יותר אדיבים (מלאני סי!!!)....בלה..בלה...בלה... ניבה

למעלה