אני מאמין שעדיף שלאדם תהיה הערכה נכונה לגבי כמה הוא שווה
זאת אומרת שלא יחשוב שהוא שווה יותר ושלא יחשוב שהוא שווה פחות, ממה שהוא שווה באמת. גבר שחושב שהוא שווה יותר ממה שהוא שווה באמת, ויצפה למצוא דוגמנית או/ו אישה מושלמת, סביר להניח שהוא ישאר לבד, מצד שני גבר שחושב שהוא שווה פחות ממה שהוא שווה באמת, אז הוא עלול להתפשר יותר מדי. אני מאמין שהגעתי להערכה הנכונה פחות או יותר של כמה אני שווה, וזה לקח לי זמן להגיע להבנות הנכונות בנושא, הייתה תקופה שציפיתי למישהי מושלמת, היום כבר לא, אם כי אני גם לא לוקח כל מה שאני מוצא, זה האיזון הנכון לדעתי. אני לא חושב שאני צריך לתת פידבק לעצמי, כי אני כבר יודע איפה אני עומד, פחות או יותר. להיות חתיך זה "צרות של עשירים", כן גם לחתיכים יכולים להיות קשיים, אבל זה כלום ביחס לצרות שיש בדרך כלל לאנשים מכוערים, ברור שלהיות יפה זה יתרון גדול, וזה לא מסוג היתרונות שניתנים לויכוח. למה צריך בת זוג יפה? כי זה הרבה יותר נעים לעין, וכי מראה זה גם מרכיב מאוד חשוב במשיכה. לי באופן אישי גם אופי משנה, במיוחד זה שהאישה תהיה טובה ולא זולה, ואני מוכן להתפשר על מראה עד גבול מסוים, אבל עדיין מראה זה דבר חשוב, אם מישהי נראת לא טוב, בדרך כלל לא יהיה לי עניין אפילו להסתכל עליה ולהכיר אותה, לא באתרי היכרות ולא במציאות. בעצם מראה זה משהו שרואים כבר מההתחלה(רק פורומים בלי תמונות יוצאי דופן בכך), ואם זה לא מספיק מתאים, אז בדרך כלל אין טעם להמשיך. לדעתי גם מראה הרבה יותר קשה לזייף מאשר אישיות, ככה שזאת דווקא דרך די יעילה לשפוט, אפילו שכמובן יש סיכוי לקאץ', כמו מישהי שנראת טוב, אבל יש לה אופי בעייתי, אבל בכל דבר שנראה מושלם "מדי" במבט ראשון, יכול להיות לקאץ'. לדעתי ההשפעה של בגדים ותסרוקות היא לא רבה, לאנטומיה ותווי פנים יש הרבה יותר השפעה על המראה/גוף של האדם.
אני גם מעדיף אנשים שמודעים לחסרונות שלהם, וגם אני מודע לשלי, אם מישהי לא יפה תופסת יותר מדי מעצמה, סביר להניח שהיא תדחה אותי יותר, כי זה שילוב של מראה לא טוב ויהירות, ובישראל לא חסר נשים כאלה. לפחות שמשהי יפה תופסת מעצמה, אז באמת יש לה משהו להתגאות בו. לא כל כך ברור לי מה הכוונה שלך "באנשים לא הכי יפים בעולם", אבל אם מישהי יפה יוצאת עם מישהו מכוער וזקן, זה ברוב המקרים בגלל כסף, אפילו אם היא אומרת שזה לא הסיבה, זה נקרא גולדיגרית. אם כי זה נכון שנשים נוטות להתפשר יותר על מראה מאשר גברים, בין היתר כי מנשים יש יותר ציפייה ליופי, מגברים יש יותר ציפייה לכוח( ויופי גברי גם בהרבה מקרים כולל כוח, לדוגמה להיות גבוה ושרירי זה לרוב נחשב למאפיין שהוא יפה/אטרקטיבי אצל גבר). אבל זה לא אומר שיופי של המין השני לא חשוב לנשים, במיוחד לנשים שאינן פראייריות. בכל מקרה זה שיש אנשים שמתפשרים על המראה של הצד השני, לא אומר שמראה לא חשוב, וגם אופי יכול להשתנות עם הזמן, לא רק המראה, ולא תמיד האופי משתנה לטובה, אבל אי אפשר לבנות קשר על בסיס "אם", אפשר רק לוודא שלפחות מה שיש לאדם להציע כרגע הוא מספיק טוב( ולקוות שזה לא ישתנה לרעה), ואם מכתחילה זה נראה לא מספיק טוב, אז אין להתפלא אם אין לזה עתיד. חוץ מזה למישהו חתיך, רוב הנשים ימשכו, לא "רק" חתיכות, אבל סביר להניח שהוא בעצמו לא ירצה מישהי לא חתיכה, כי הוא יודע מה הוא שווה. קח לדוגמה את כריסטיאנו רונאלדו, ראיתה אותו יוצא עם מישהי לא יפה? אתה אומר לי שאנשים יפים הם לא תמיד טובים מבחינת אופי) מה שנקרא פנים של מלאך, מוח של שד), אבל מצד שני אתה חושב שכל הנשים שנמשכות לגברים יפים הן ריקות מתוכן?, זה שלמישהי חשוב מראה, לא אוטומטית אומר שזה כל מה שחשוב לה, ללא מעט אנשים חשוב גם המראה וגם האופי, לא רק אחד מהם, במיוחד שמדובר בקשר רציני. לאנשים שמחפשים קשר לא רציני יהיה חשוב רק המראה, אבל אפילו לאנשים שמחפשים קשר רציני לרוב יהיה חשוב מראה. יותר מכך, כמה ספרים או סרטים רומנטיים ראית עם אנשים שאינם יפים? ככה שלמראה יש השפעה רבה על כמעט הכל בעצם. גם זה שמישהי נראת רע לא אוטומטית אומר שיש לה אופי טוב, יש אנשים שהם גרועים מכל הבחינות.
"This is a character who hooks up with a partner, known as a Meal Ticket or Sugar Daddy, specifically to mooch off of said partner's money and status (usually in exchange for sex.)"
"We use "she" because the digger is usually female in modern shows, but not always, and often MUCH more attractive than her partner. Often Distracted by the Luxury quite easily. Generally stunningly beautiful, to explain her success."
[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoldDigger[/URL]
"The brother of his female counterpart, Mr. Fanservice provides similar eye candy for women. It can be an effective way to bring in female viewers, even in a series directed towards males."
"In order for a guy to qualify as Mr Fanservice, just being attractive isn't enough. He needs to be shown in scenes intended as fanservice for girls (and certain guys). He can have anything between muscular limbs, broad shoulders and/or sculpted abs (between six-packs and eight-packs). Said muscles can be either lean or chiseled; as long as you can see them, they count. He may also have long hair though it's not required. Most of the time, he has medium length hair, a swimmer's build, a smooth chiselled chest, washboard abs and no shirt on. However, if he's wearing a shirt, it's usually sleeveless or left totally unbuttoned."
[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MrFanservice[/URL]