מי כאן חושב שתמי מדברת מ-מ-ש הרבה? זה לא בהכרח דבר שלילי, אז אל תתביישו להגיד את מה שעל ליבכם
א אזרח111 New member 19/7/07 #1 מי כאן חושב שתמי מדברת מ-מ-ש הרבה? זה לא בהכרח דבר שלילי, אז אל תתביישו להגיד את מה שעל ליבכם
L Lady McBeth New member 19/7/07 #4 לצערי נפלת עליי במסנג'ר והודעות כמו "הוגבת" לא משאירות לי פתח מילוט
א אזרח111 New member 19/7/07 #5 אני *נפלתי* עלייך? בואנה את פאתטית! שנייה אחרי שלחצתי על "שלח" קיבלתי איומים במסנג'ר והודעה מעפנה כמו שלך! ואני עוד חשבתי לשגר את ההודעה וללכן לישון ... אין מילוט ממך
אני *נפלתי* עלייך? בואנה את פאתטית! שנייה אחרי שלחצתי על "שלח" קיבלתי איומים במסנג'ר והודעה מעפנה כמו שלך! ואני עוד חשבתי לשגר את ההודעה וללכן לישון ... אין מילוט ממך
L Lady McBeth New member 19/7/07 #6 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אתה פשוט לוציפר!!! פאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתט!!!
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אתה פשוט לוציפר!!! פאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתט!!!