מי כאן מאיזור באר שבע?

InfraRed

New member
איזה כיף לדעת שיש עוד אנשים שתקועים

בחור הזה :) בכל מקרה, אני מעומר...7 ק"מ מב"ש...

InfraRed

New member
אגב,

שמעתי כל מיני שמועות שהפורום חוזר לעשות ערבי רוק...אני מקווה מאוד כי משמעם כאן עד מווווות! ואין לי כסף לנסוע כל שבוע לת"א :(

InfraRed

New member
התכוונתי לפורום כהמועדון שיש בב"ש

ולא הפורום הזה באינטרנט...רק הבהרה

שחר...

רואה אתה לא לבד אתה לא היחיד שצריך לנסוע 4 שעות ...לת"א העיקר שתהיה שמח :) אנשים בא לכם לארגן פגישה של הפורום?... -שרון-

דיי דיי שחר...

...nofx/dont come crying dont come cring dont come cry to me אולי אני לוקחת לפעמים אוטובוס אבל כשאני רוצה לראות הופעה אני לא חייבת לנסוע לעיר אחרת :) אבל העיקר שלא תהיה עצוב ... שרון

InfraRed

New member
אוקיי שרון שימי לב:

לאלו שמבאר שבע, כמה זמן הרכבת מבאר שבע לת"א? זה לא 4 שעות!!!

InfraRed

New member
לא!!! זה שעה ועשרים דקות ברכבת!!!

ו 1:45 דקות באוטובוס!!! ובאוטו זה שעה וחצי!

Bunny_girl

New member
לבאר שבעים!

למי מכם יש אייסיקיו? מה המספר?? שלי 82659704 שלחו הודעה אם בא לכם.....רק תרשמו מי אתם... באיזה מקיף אתם? דרך אגב..מפגש נראה לי הגיוני בהחלט!

punktx

New member
גם אני

מהחור שקרוי ב"ש למי שלא יודע, ואני יודעת שזה לא קשור לפאנק בכלל אבל שיהיה כי ההופעות רוק היחידות שיש בב"ש מתקיימות בפורום המסכן בחנוכה היהודים באים לב"ש תבואו ותהנו

lizardd

New member
לסהרה ולורדה הערביות מהשטחים!

ערב טוב אנשיי היקרים!!!!! רק רציתי לשאול את היודעים....... איפע עדס??????. תביאו אותה מער מער נגמר לי הטלכרט! בכל אופן! נראה אתכם כבר LIZARD-E 61543570 HADֹ[email protected]

Bunny_girl

New member
אנדרה

גם אני אוהבת אותם, אבל רק את "מציאות נפרדת". את השני לא כל כך אהבתי.... ביייייייי כולם-לרשום את האייסיקיו שלכם! ורד

למעלה