מי כאן מחזור ראשון? מאיפה? ...?
ע עוגיפלצת... New member 3/7/02 #2 אני .... נחשון עולה נחשון עולה נחשו ן הוא מעולה ...... (הוא מתכוון בהנהגת שרון...) שלום גם לך אורי
1 123barbi New member 3/7/02 #8 גם אני, גם אני יוצאת למחזור ראשון במח"ץ של הנהגת שרון... עוגיפלצת באיזה כיתה אתה?
B bazuka89 New member 3/7/02 #9 גם אני הנהגת שרון... אבל אני לא ממש זוכרת אם אני מחזור ראשון או לא אז תגידו לי אתם... אני בכיתה ז, ויוצאת בשש עשרה עד העשרים...
גם אני הנהגת שרון... אבל אני לא ממש זוכרת אם אני מחזור ראשון או לא אז תגידו לי אתם... אני בכיתה ז, ויוצאת בשש עשרה עד העשרים...
פ פירחוש New member 5/7/02 #14 פולג דינג דאנג דונג שבט פולג צופי תל מונד.. סתם... אממ.. אני יוצאת במחזור השני... מאיזה שבט את?
ד דניאל המחסנאית New member 3/7/02 #4 גם אני גם אני!!! (חה) (יוצאת לשני המחזורים אם לא הבנת...) אגב, גד, אתה משלם לשני המחזורים או רק לאחד?
גם אני גם אני!!! (חה) (יוצאת לשני המחזורים אם לא הבנת...) אגב, גד, אתה משלם לשני המחזורים או רק לאחד?
ד דניאל המחסנאית New member 3/7/02 #5 אבל אנשים.... למה לפתוח את אותם שירשורים כלל פעם מחדש הא?! קשה לעבור דף ולראות!?!?!
ש שמייםבצבעגלידתאפרסק New member 5/7/02 #15 מחזור ראשון... שבט אפיק אינפריה!! הנהגת חיפה. בכלל, מישהו פה מהנהגת חיפה??