מי כאן משתמש במערכת הפעלה ויסטה?

giovanni 85

New member
הממ... קצת

בבאגים (טפו טפו) עדיין לא נתקלתי (למרות שהלפטופ אצלי רק שלושה ימים) אבל הWIRLESS לא עובד. מי שמכר לי את המחשב העלה השערה שזו תקלה של ויסטה, החבר'ה מבזק אמרו משהו שונה אמרו שגם לוויסטה וגם לHP יש מנהלי רשת מקבילים, וכשהם מנסים להתחבר לאותו הראוטר זה יוצר בעיות. פתרון? עצה?

Jan22

New member
אין WIRELESS ?

אתה מצליח לעשות REFRESH ולאתר רשתות שונות ? אם לא ,צריך לעדכן את הפרוטוקולים.

giovanni 85

New member
אני מצליח לאתר את הרשת הביתית שלי

ולא מצליח להתחבר אליה, או ליתר דיוק מתחבר וזה ישר מתנתק ניסיתי את זה גם ברשתות אלחוטיות אחרות. לא עובד. הכרטיס מסתבר תקין - תודה תמי. אוף, שונא מחשבים.

Jan22

New member
יש אפשרות שהסיגנאל חלש

תסיר את הדרייברים ותתקין מחדש. 90% מהמקרים נובעים מדרייברים לא עדכניים. כנס לאתר היצרן ותוריד משם דרייברים עדכניים לתאריך האחרון שקיים ...אם זה לא יפעל ,נראה. מאוד ממליץ לך למחוק את המערכת ולהתקין XP. בדקתי את VISTA טיפול שורש ,והיא מכילה הרבה באגים!

giovanni 85

New member
הצליח להתחבר לרגע

ואחרי כדקה של גלישה זה מתנתק בזק טוענים שאצלהם הכל בסדר, כולם מאשימים את כולם. התייאשתיץ

אזרח111

New member
גם אפשרות.

אתה ווידאת שהדרייבר שמותקן אצלך הוא דרייבר שהותאם לויסטה? כמו שג'אן אמר - הרבה פעמים מדובר בבעיית דרייברים ... אם זה ויסטה - אז זה מעלה את הסבירות כי רוב הדרייברים הם עדיין בשביל XP

Jan22

New member
שים לב שיש דרייברים לXP ודרייברים לVISTA

יש מצב שהליצנים שהתקינו את הVISTA ,שמו לך דרייברים של XP.

Jan22

New member
ותכלס

אין כמו לרשום FORMAT C ולהתקין XP.הארדיסק מחוק ,מערכת נקיה בלי כל הרעש והצלצולים ,זה חייב לעבוד!

אזרח111

New member
אין על ויסטה! אני כבר כמה חודשים עליה ....

ואומר תודה לביל גייטס.

למעלה