מי כאן קורא דברים? ומוכן באמת

feyDo

New member
מי כאן קורא דברים? ומוכן באמת

אז לעזור לי? ושיש לו איזה שעה כזו מחר לקרוא את כל מה שאני יכתוב??

**Blue-Lagoon**

New member
אני פה

לא יודעת מתי אני אהיה אבל אני אשתדל לעזור ברצינות לא מבטיחה כלום...

feyDo

New member
לא זו לא מטרת הפורום ממש

המטרה זה לנסות לעזור וליעץ....... אני רוצה יותר מזה........ הפורום הזה לא מחייב לתת יותר מפטרונות..... אני לא חושב שיש פיתרון במילים או אותיות לבעיה שלי... בגלל זה אני אומר שאני רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שיותר מוכן ללכת לעזור לי מהפחדנים יותר.......שפוחדים מזה.... ואני יכתוב את זה עד 6 אחר הצוהריים בטוח לא יצא לי לפני זה לעשות את זה אני חושב... עסוק מאוד.......עד 1 בצוהריים אני פשוט עובד

אני חושבת

שאולי כדאי לך להיעזר בפורומים של סהר- עזרה נפשית לצעירים יכול להתאים. ואני גם שם... גלית

feyDo

New member
זה לא מתאים לי.........

הפורום השני... פשוט לא מתאים...... לא רציני ממש

kissa

New member
אני!!!!!

אני מוכנה ומזומנה תמיד!!!! אני ילך עד הסוף למרות שאני מאוד רחוקה (למעשה, 2 אוקיינוסים מפרידים בינינו...) למרות שמי יודדע? יכול להיות שיהיה לך יותר קל לשתף אותי במה שעובר עליך בגלל העובדה הפשוטה שאף פעם לא תצטרך להתמודד איתי.... אני מקווה שאני יהיה לך לעזר....

feyDo

New member
תודה טניה......

ונראה כבר מה יקרה....... ואם תוכלי לעזור........ אני ינסה לכתוב את הכל עד יום שישי.... היום לא יהיה לי זמן בכלל.... אני חייב לעשות סדר בבית שלי ובחדר הפרטי שלי....... וזה מאוד דחוף.... אז מצטער.......

wildflower**

New member
אני כאן... ../images/Emo24.gif

אם אתה רוצה......אני אהיה כאן בשבילך.. אם תצטרך:) אוהבת בר

feyDo

New member
מקווה שאמרת את האמת לגביך......

שאת תיהי בכלל לעזור לי פה או מחוץ לפורום אם זה אפשרי...... ובקשר לאהבה............לא נראה ממש.. אבל נשאיר את זה ככה..............אותי פשוט אי אפשר לאהוב.....אחרי שמכירים אותי........

wildflower**

New member
האמת..... ../images/Emo55.gif

היא שגם אני נמצאת בתסבוכת לא קטנה כרגע. אבל התכוונתי לכל מילה...{אולי אפילו נוכל לעזור אחד לשנייה....} ויכולים לאהוב כל אחד..... אבל אנחנו עוד נדבר על זה...... האיי סי קיו שלי הוא-98453241 בר {שלא כותבת שהיא אוהבת הפעם}

feyDo

New member
כתבתי לך כבר לאי סי שלך......

ואם את בתסבוכת העלת רעיון נחמד..... אפשר לראות מה יצא מימנו.... ואם נוכל לעזור אחד לשניה באמת.... אפשר לנסות את זה.......... ואותי אי אפשר ממש לאהוב.. לא כל עוד לא מכירים אותי לגמרי!

Flickerman

New member
תלוי כמה אתה יכול להרשות לעצמך

סתם סתם צוחק. ספר על זה, יש פה המון שיעזרו לך כולל אותי

feyDo

New member
יניב לא נראה לי שאתה תהיה מוכן

לעזור.... אישית לא נראה לי ממש אבל תודה בכל מקרה.... נראה כבר אם תנסה........בעצמך אמרת שאין לי מה לענות למה שכתבתי כבר לבקשר לזה.... אבל עזוב אל תפרסם את שמי כאן!

למעלה