מי כאן קיבל bonus offer מFTP?

shaywh

New member
מי כאן קיבל bonus offer מFTP?

כשנכסתי לתוכנה קיבלתי הצעה לבונוס של 100$, היה כתוב גם שזה לא משהו שהם נותנים לכולם. עכשיו יש לי חודש לשחרר אותם. זה מבצע חדש או שאולי בגלל שהגעתי ל7500 FTP's?

b.o.b

New member
כן, גם אני קיבלתי

מעניין על פי אילו קריטריונים הם החליטו לתת את ההצעה, בכל מקרה כל מה שהם נותנים, אני לוקח :)

Kgt1

New member
אני די בטוח שהחוק אומר "מי שקיבל 1000

סאקאאוטים ומעלה במהלך חודש אוקטובר"...

Kgt1

New member
נצל"ש טורניר הפורום השני... מי מרים כפפה

לארגן? אני מציע לשנות לשם הגיוון טיפה את המבנה (לעשות ריבאיי מוגבל או 6 הנדד למשל).

AdAmD1

New member
אני גם קיבלתי את זה

הם בעצם "מלווים" לך 100 דולר שאותם תחזיר ברייק. שאלה-זה יפגע ברייקבאק?

exbeliver

New member
לי יש רק 600

אז כנראה זה לא קשור למספר הנקודות. הייתי מהיר מדי בלחיצת ה"OK" ולא הספקתי לראות מה צריך לעשות, מישהו יכול להרחיב?

shaywh

New member
זה פשוט בונוס של 100$

השחרור לפי כל כללי הבונוס הרגילים (לפי צבירת הFTP's) ומוגבל בתקופה של חודש, לא ראיתי איזה משהו מעבר ובבונוס אקאונט השתחרר איזה דולר.

NoEgo

New member
זה מבצע לחגים - לכל השחקנים, הנה הפרטים:

Holiday Hundred You could be $100 richer this holiday season with Full Tilt Poker's Holiday Hundred bonus offer. Accept your Holiday Hundred bonus before 23:59 ET on December 6th and you'll have 30 days to release your bonus money by earning Full Tilt Points in real-money games. To accept your Holiday Hundred bonus offer, log in to Full Tilt Poker and click on the Requests menu. Select Check my Bonus Offer… and click Accept Offer to activate your bonus. For full details on how you can start earning extra cash for the holiday season, check

למעלה