מי כאן שאלה על חנויות צמר בניויורק?

ענבל30

New member
מי כאן שאלה על חנויות צמר בניויורק?

אז זו לא רק חנות צמר, אלא בית קפה לסורגים וסורגות...
אהבתי!

ליאתו

New member
נראה מקסים ביותר!

ומכיוון שאני לומדת בערך עשר דקות הליכה משם, אני אקפוץ מתישהו לבקר!

אני שאלתי על חנויות בניו יורק

מה אגיד לכם עכשיו חוזרת מהחנות שספי המליצה עליה איזה צמרים יפים. כבר ביקשתי מחברה שחוזרת לפני שתיקח בישבילי צמרים הבייתה שיהיה לי מקום לעוד. ניכנסתי היום לבית קפה לסריגה. פשוט כיף יושבים שם אנשים ואני מדגישה אנשים נשים וגברים שוטים, אוכלים סורגים, חורזים ומדברים. פשוט רעיון מדהים לראות ואיזו אווירה נהדרת.

iris3111

New member
חביבתי תעשי חיים ותגהצי הרבה את

הויזה על צמרים ככה כשתחזרי ישאר לך טעם של חול בסריגה....

חן חן איך אומרים הכינותי מראש כסף

לצמרים אבל כנראה שלא שיערתי לעצמי עד כמה. זה פשוט ממכר יש כאן דברים פשוט מאלפים שלא חשבתי עליהם בכלל. אני עדיין כאן וכבר חושבת על הפעם הבאה כמה צריך להכין הן מבחינה כלכלית והן מבחינת מקום לסחוב בחזרה לארץ. לסרוג? מי חושב בכלל על ליגמור לסרוג את הכל כנראה אני מאלו המכורים שיהיה בבית ורק אחר כך לחשוב. יש לי בבית ארון שלם של צמרים שעוד לא היגעתי אליהם רק עוברת ומסתכלת (וגם ניהנת מלהיסתכל) לפחות יוצא לי דבר טוב מהנסיעה הזאת ואולי שניים ראשית יש זמן לסרוג ולגמור הרבה דברים ושנית לומדת כאן המון דברים חדשים. בתקווה שפעם הבאה אהיה יותר מאורגנת מכל הבחינות לגבי הצמר

iris3111

New member
מתוקה תיזהרי מההיתמכרות למה זה

ממקרקר...חה חה .... חוץ מיזה קשה לצאת מיזה זו התמכרות קשה ביותר אם את מסתפקת אפילו ברק להציץ... רק להריח את הצמר.....

העיקר תחגגי על החנויות

זה כיף גם לראות את הים צמרים ... בקרית מלאכי יש חנות חביבה ביותר (לא בלוס אנג'לס... ממש בקרית מלאכי שלנו). המוכרות אדיבות ונעימות. המחירים לא יקרים. והצמר... זה כיף אמיתי. לפני שבוע, אחרי אחד המבחנים, החלטתי שאני מפנקת את עצמי בלהגיע לחנות. כמובן קניתי קצת קצת... אבל עמדתי ובחנתי והסתכלתי על כככככככככל הצמרים שלה. וגם מששתי כמה מהם. לחנות קוראים "מעשה בבד" ויש גם בדים וחלקים לתפירה, וגם צמרים וכל הקשור.

האמת הקצבתי לעצמי סכום מסויים על

צמרים שלא ראיתי בארץ. קצת חרגתי אבל ממשיכה לטייל ובינתיים רק להסתכל. אני לא מתלוננת על הצמר בארץ יש מבחר די גדול אבל קניתי דברים שלא ראיתי בארץ ושהיו מיוחדים בעיני בכל אופן. דרך אגב יונלה יש תמורה בעד הסדנא שעשית לפני איזה שנה בפורום אסטרטגיות לפני שנסעתי ישבתי עם הילדה איזה שבועיים ודשנו ותחנו את הסדנא כמעט כל יום עד שהצליחה לבד והולך לה טוב. יותר מאוחר אכנס לפורום ואספר לך.

ליאתו

New member
יש לי עוד המלצה

אם את עדיין בארה"ב ובכלל למי שנוסעת: ספרי הסריגה פה מדהימים. אני בנתיים קניתי יד שניה דרך האינטרנט, אבל בכל ביקור בחנות ספרים אני מתפעלת מהמגוון.

למעלה