מי כאן??????

MK respect

New member
יעריתיייייייי

אני כאןןן!!! ועוד 5 וחצי שעות אני נוסעת לנתיב בעשרה לעזור להם עם החממות!!!!כמה כיף הולך לךהיות לי!!! מה קורה איתך?? איך החיים?? איך שם?? אריך בצפר?? וכו'...חחחח...:) יאללה ביי אוהבתתוך -מירי-

מיר הבויפרנד ../images/Emo99.gif

אחרי שחפרתי לך אימייל ענקיייייי וצלצלתי אלייך את עוד מצפה לתשובות????? איך היה בנתיה העשרה?? וואיי אני מקנאתתתתתת!! הלוואי עליי... תמסרי לכלםם ד"ש.. (ככה הממוון כיף..) אוהבתותך!!

MK respect

New member
יעריתוששששש

היה ממש ממש כיףף!! בנתיב העשרה..לא נתיה העשרה... חוצמזה שכל הגופ שלי תפוס היה ממש ממש ממש סבבהההה!!! והיה צחוקים בטירוףףף!! אבל גם היה עצוב...שאחרינ שעבדנ ו 5 שעות כמעט רצופות כמו חמורים,לקחו אותנו באוטהבוס לסיור ביישוב ואז האוטבוס עצר באיזשהו חור ואמרו לנו להתסכל לאיפשהו..ואז פתאום את קולטת מרחוק רחוק מללללאאאאאא בתים הרוסיםםם!!חבל לך על הזמןן!!! זה היה ניסנית... וזה היה מזה עצוובבב!!! ועזרנו הרי למישו שהיה גר בגני טל אז עזרנו לו למלאות שקים בחול ולשתול פרחים ואז הוא הביא לנו פרחים שהיו בגוש...!!!!!!זה היה ממש עצוווב!!ככה המון!!כאילו לי אישית לא היה מים אז נהרסו לי הפרחים:'( אבל לפווול בנות יש פרחים מהגוש וזה... יאללה אין לי כח לחפור יותר!!! ביי אוהבתותךך!! -מירי-

למעלה