מי כבר גמר להיות חולה

מי כבר גמר להיות חולה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אבי שוב עכשיו עושה ליותם אמבטיה פושרת. יש לו 40.5 מעלות חום. הוא כבר יומיים ככה. היום היינו אצל הרופאה והיא אמרה שזה וירלי. כבר חודש וחצי אנחנו בתוך מחלות. כל שבוע משהו חדש, דלקת אוזניים, וירוס, וירוס אחר תתפקדו למען האופטימיות שלי.... אצלנו עוד פעם דלקת אוזניים. אוף, כל פעם שאני חושבת שהנה הוא סוף סוף יוצא מזה זה רק ל- 3 ימים ואז שוב החום עולה גבוה. תמיד החורף היה העונה המועדפת עלי בשנה. ממש אהבתי חורף. כולם אמרו לי שזה יעבור לי כשאהיה אמא. כולם צדקו
זה החורף הראשון שלי כאמא ואני שונאת את זה! נמאס לי מהמחלות, נמאס לי להלביש אותו כל בוקר במעיל המסורבל הזה, לרוץ איתו על הידיים כשיורד גשם... אמהות ותיקות. מתי זה יגמר? סליחה על ההשתפכות... יום קשה עבר עלינו לאחר שבוע קשה שבו כולנו היינו חולים, אני אבי, ויותם... ואף אחד מהמשפחה (!) לא חשב לרגע שאולי אפשר לעזור.

אההיייי....... נעתקה נשימתי!

שנתיים וחצי? אוי ואבוי לי. נראה לי שכשיותם יהיה בן 3 אולי ארצה להביא לעולם אחות. זה אומר חצי שנה חופש ואז להתחיל הכל מהתחלה..

דלקות אוזניים זו המומחיות שלנו../images/Emo3.gif

יובל סבלה מדלקות אוזניים חוזרות עד גיל שנתיים וחצי, בסבבים דומים למה שאת מתארת - דלקת, עשרה ימים אנטיביוטיקה, חמישה ימי הפוגה וחוזר חלילה. השיא היה כשבמשך חודשיים היא קיבלה 4 סוגי אנטיביוטיקה שונים ובחישוב פשוט, 40 ימי אנטיביוטיקה מתוך 60 ימים. ואז הגענו לרפואה הסינית. מומלץ בחום. סיים את סאגת דלקות האוזניים. מאוחר יותר חסך לנו ניתוח כפתורים (הייתה ירידה בשמיעה כי היו עדיין נוזלים באוזניים. שוב טופלנו בדיקור, צמחים והפעם גם אוסטאופטיה, ובדיקה חוזרת הראתה טפוטפוטפו). אם את צריכה המלצות, תשלחי לי מסר. תרגישו טוב....

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif שנה הבאה יהיה יותר קל..

זה לא מעודד? שנה שעברה היה לנו אסון והשנה (
) יש אמנם נזלת ושיעול אבל לא ברמה שהורגלנו אליה. תחזיקי מעמד

דיאנה1

New member
../images/Emo24.gif גדול. מקווה שיעבור לו בקרוב

ראיתי שהציעו לך רפואה סינית. לא ניסיתי בעצמי אבל שמעתי שהיא יכולה מאד לעזור בדלקות אזנים. וגם שמעתי על קשר למוצרי חלב - הוא מקבל מוצרי חלב במקרה? תתנחמי שזה וירוס והוא לא צריך אנטיביוטיקה, קראתי כתבה מאד מדאיגה על חידקים שעמידים לאנטיביוטיקה שמתיישבים אצל תינוקות שמקבלים הרבה אנטיביוטיקה. יום אחד זה פשוט עובר. אני זוכרת אביב אחד שבו שמתי לב פתאום שבאותו חורף לא היתה לשון אפילו לא דלקת אזנים אחת. אני לא אכתוב באיזה גיל כדי לא לדכא אותך
בר נראה לי די בסדר, למרות שהוא עוד קצת מנוזל

אוזניים ../images/Emo10.gif

ספיר סבלה מדלקות אוזניים גב אל גב ברציפות (שבועיים אנטיביוטיקה, שלושה ימים שקט, דלקת חדשה, וחו"ח) עד גיל שלוש. ומאז - טפו טפו - כלום. היתה לנו שנה שקטה.

אוי ניריתי, קבלו ../images/Emo24.gif גדול../images/Emo70.gif

מה אני אגיד לך? גם אנחנו לא מפסיקים להיות חולים
מצוננים כל הזמן, מידי פעם וירוסים של שילשולים ועכשיו הצינון החמיר ויש לו שיעול נוראי, ליחה איומה, הוא בוכה כל היום ואני מרחמת עליו כל-כך. אנחנו צריכים לעשות אינהלציות ולתת לו אנטיביוטיקה (כי הרופאה כבר החליטה שזה חמור ונמשך מידי זמן בשביל להיות ויראלי) ובקיצור, נראה לי שרק כשיעבור החורף אנחנו נצא מהמחלות הללו. וכמוני כמוך, גם אני תמיד אהבתי חורף (גם אני, בעלי ותומר ילדי חורף) אבל עכשיו אני לא יכולה לחכות שיגיע הקיץ
תרגישו טוב
שירלי.

zimes

New member
אוי, אוי אוי

טוב, אנחנו עוד לא גמרנו עם זה, אם כי אנחנו מבריאים מהוירוס האחרון. (מי יודע מתי יבוא הבא) תהיו בריאים!

למעלה