מי כבר ראה את הסרט Warrior?

cat food

New member
טרם ראיתי

אבל זה לא רק סרט MMA טוב, זה סרט מעולה בכללי צריך להיות. וניק נולטי משחק בו, ככה שזה כבר חובה לראות. יש שם גם הרבה לוחמי יו אף סי בתפקידי ניצבים שונים.

גיא ע

New member
מצד אחד ביקורות טובות מצד שני נכשל קשות

בקופות. אני מחכה לבלוריי

BeniTaz

New member
טוב, אני אתן את הדעות שלי

אוהדי MMA אתם קוראים לעצמכם.. הלכתי לראות את הסרט עם t-man המלך.. ראשית אני ממש לא חובב גדול של סרטים, בדרך ככל אני רואה סרט אם ממש קשה לי להירדם. כן.. מוזר. אבל בגלל הביקורות והקירבה ל-MMA הייתי חייב. סרט של שעתיים וחצי אם אני לא טועה שעבר מהר מאוד. מי שמצפה לראות MMA מין הסתם זה לא בשבילו.. מדובר בדרמת משפחה טובה שקל מאוד להזדהות ולהתחבר לדמויות עם הקונפליקטים שלהם. קרבות ה-MMA ערוכים בצורה הכי פחות מרושלת שאפשר, הרי לא מדובר בקרבות MMA אמיתיים ולכן קשה ליצור משהו מציאותי (לאור כישלונות סרטי ה-MMA הזוועתיים הקודמים). יש קטעים מוגזמים בקרבות, כנראה לטובת החבר'ה שלא מכירים MMA אבל רואים שהם עשו שיעורי בית ויש שם נגיעות של הבנה בתחום. רק בסוף הסרט יוצאים עם סחרחורת קלה בעקבות צילומי הקרב הלא שגרתיים. שחקנים מעולים.. לא מכיר מין הסתם, במיוחד הבחור שדומה לצ'ייל סונן והאבא. אפשר למצוא גם בתפקיד לוחמים את אנתוני ג'ונסון, נייט מרקוורדת, קורט אנגל והשופט ג'וש רוזנטל עם עצירה מאוחרת ושיפוט גרוע
הסרט כנראה גם לא הולך לשבור קופות בארץ.. האולם היה ריק. מומלץ.

depresia

New member
סרט מדהים.

סרט מדהים רק חבל שכל האולם היה מלא בערסים שעשו רעש כל הסרט, ובגללם גם לא נהנתי וגם יצאתי מריכוז ולא קלטתי מלא קטעים חשובים. הרבה ערסים יצאו באמצע הסרט, כנראה כי הם ציפו לסרט מכות וקיבלו סרט דרמה. חבורה של רדודים מטונפים. התאפקתי לא לנסות את יכולות האמ אמ איי שלי על כמה מהאנשים שם שהוציאו אותי מדעתי עם הרעש שהם עשו.

למעלה