מי כינה את יוסי ועינב נחותים??

YARDEEN4

New member
מי כינה את יוסי ועינב נחותים??../images/Emo46.gif

אני רוצה לומר לכל האנשים שמתיימרים להראות שהם ברמה גבוהה,ופלצנים למינהם.. אז זהו!!! שאתם רק מתיימרים להיות!!!! האנשים החכמים והחזקים במדינה אלו אנשים שרואים את כל בני האדם בגובה העינים!! זה יכול להיות מנכל גדול שברגע אדם מהשורה נכנס אליו לראיון הוא יחייך אליו..ולא ינסה לתקן אותו כל שניה!! כולנו בני אדם יש אחד שלמד פחות יש יותר!! המזרחיים יותר צבעוניים ומלאי חיים והאשכנזים יותר אוהבים את הפרטיות,פחות חמימים, אני מכבדת את שניהם! אך מפה ועד לבוא ולומר שיוסי ועינב נחותים.. יהודים סוג ב' ..וכול הגועל נפש הזה????? עד לאיפה אתם רוצים להגיע אתם לא מתייבשים??? יוסי ועינב מקסימים מצחיקים מלאי צבע ועובדה שהמדינה מתה עליהם!! תהנו מהם ואל תנסו להיות פלצנים!!! כולנו סה"כ בני אדם אל תשכחו את זה בחיים!

blur2

New member
אולי נצא כבר מהסטיגמות של האשכנזים/מזרחים?

יש אשכנזים סופר חמימים ויש מזרחים סופר קרים. אנשים הם אנשים.

YARDEEN4

New member
אין דבר כזה!!

כל חיי לא פגשתי אשכנזי אחד חמים..אין דברים כאלה הם קרים ולא נחמדים והולכים לישון ב-20.00 בערב תכנס לבית מזרחי תענוג...תמיד יש אנשים וכיף...

מה הקשר בין אשכנזים למזרחיים

קראו להם נחותים,מישהו הכניס את עניין האשכנזי-מזרחי? מה את מוציאה את השד העדתי מהשק...כמו עינב,עינב היא זאת שבוכה כל היום על האשכנזים,היא עושה נחותה מעצמה עם היבבות שלה על איך שלכאורה דופקים אותה. כן אני חושב שהיא נחותה,כן אני חושב שאבא שלה עוד יותר נחות ( סיים תואר שני בחישוב יום ההולדת של הבת שלו) ולא....זה לא עניין עדתי,יש אשכנזים נחותים מהם ויש מזרחיים אחרים וטובים מהם. הם נחותים,מה לעשות,עם עובדות אי אפשר להתווכח !!!!!

YARDEEN4

New member
אדון רואה היקר!!

זה שהוא לא אינטליגנט לפי "ראייתך",זה לא עושה אותו נחות! זה שאתם לא מתוחכם מספיק בשביל לראות את חוכמתו זה כבר בעיה שלך! יוסי צופה דברים,הוא מתוחכם ויודע מה העם אוהב, ומי שנחות פה זה רק אתה!!! איך אדם מסוגל לקרוא לכל אדם נחות???? איך? מי אתה ומי מינה אותך לומר אימרות רעות על אדם מהשורה? חצוף!!! יוסי ועינב מדהימים!! וחבל שכל מה שיש לך לומר שהם אנשים נחותים! מי ישמע אתה איזה פרופסור למתמטיקה שאתה בכלל מרשה לך לפתוח את הפה!! ויש משפט חכם שאומר "תחשוש מהפחדן ולא מהגיבור" אם באמת אתה מאמין שיוסי ועינב נחותים,סימן שאתה לא רואה מעבר,חבל לי על אנשים כמוך. כי אינך אדם נורמאלי אלה אדם רע שמנסה לשפוט אדם טוב שלא עשה רע לאף אחד. סה"כ הוא כבש את ליבם של אלפי אנשים בישראל.

שה שה שה את עושה הרבה רעש

הוא נחות וזהו,נחות הוא,נחותה הבת שלו נחות נחות נחותתתתתתתתתתתתתתתתת...!!!!!!!!!!!!

חחח....הנחותים למיליון

יחי הנחותים,יוסי ועינב אין עליהם נחותים אכותיים.....אוהבים אתכם

YARDEEN4

New member
הבת שלו נחות?

המצב שלך גרוע,בן 40 פלוס מתנהג כמו בן ארבע, אני אישית מציעה לך להמשיך לרעות עיזים...טיפשות חסרת גבולות.נקודה.

מישהי אמרה פה יוסי ועינב -העם מאוהב..

כל השאר תתפוצצו מקינאה,זה שהם ניצלו מהדחה כבר 8 פעמים אומר הכל,מדינת ישראל מתחברת לאנשים אמיתיים,פשוטים שמדברים בגובה העיניים...

../images/Emo67.gifבתור מזרחי, אני נגעל ממך,פשוט להתבייש!!

גועל נפש, מה שכתבת זו בורות, דברים נמוכים שמזכירים למה צריך לשמור על חוק חינוך חובה
אני מזרחי, ואני אומר לך לאחר שתתעורר על עצמך תבין שאין הבדל בין מזרחי לאשכנזי, יש הבדל בין בני אדם. ההבדל היחידי הוא במנהגי התפילה והמתכונים.

אף אחד לא קרא להם נחותים או יהודים סוג ב'

אלה ציטוטים של שפרה וצבר, לא שלנו אני לא שמעתי אותם אומרים את זה, במקרה כל מי ששמע את זה הוא משונאי שפרה אז תחכי להיום בערב לראות באיזה הקשר זה נאמר ואם בכלל. אני גם חייב להבהיר - אין לי שום דבר נגד הבובלילים את עינב אני אוהב, אבא שלה פחות אבל רק בגלל שהוא יוצר משחק צפוי ושהוא מיותר בבית. אבל כן יש לי משהו נגד אנשים שהורסים את הפורום ומציפים נגד שפרה. זה כמובן עושה לי איזשהו אנטיגוניזם לבובלילים עם איך שאתם מתייחסים אליהם בתור קדושים, אבל עדיין אני חושב שגם אצל הרוב שבעד שפרה זה ככה. אף אחד לא רשם שום דבר כזה על הבובלילים, ראיתי שרשמו שכל מי שאוהב אותם זה העמך שמזדהים איתם בגלל שהם לא חכמים, אבל זה משהו אחר לגמרי

למעלה