מי כל אחד אוהד? אני.... איטליה : )
א אמירש New member 23/5/02 #4 ../images/Emo26.gif ברזיל ../images/Emo36.gif ברזיל היא הקבוצה שלי מאז ומתמיד!
C casa del bambino New member 23/5/02 #5 ניגריההההההההה אני לא שחור ואני לא אומר שזה רע אבל אני חולה על ניגריה ומחכה אולי להפתעה של סנגל על צרפת אמןןן האנטישמים המגעילים האלה תמיד שנאתי אותם!!!!!!!!!!! ביי casa del bambino
ניגריההההההההה אני לא שחור ואני לא אומר שזה רע אבל אני חולה על ניגריה ומחכה אולי להפתעה של סנגל על צרפת אמןןן האנטישמים המגעילים האלה תמיד שנאתי אותם!!!!!!!!!!! ביי casa del bambino
ד דן צ New member 23/5/02 #9 אפשר לגלות מבלי לקבל בראש???? גרמניה אבל אני יודע שרחוק היא לא תגיע לצערי במונדיאל הנוכחי הזה
א אמירש New member 23/5/02 #10 אל תהיה כל כך בטוח בזה... לדעתי, גרמניה תגיע רחוק מאוד המונדיאל, אין לי מושג למה, זו תחושת בטן...
א אורדי12 New member 23/5/02 #11 חח דן אל תדאג לא נאכל אותך כמו בפעם הקודמת שמארת שאתה אוהד את גרמניה. למרות ש....בלי דייסלר ובאלאק אין להם סיכוי!
חח דן אל תדאג לא נאכל אותך כמו בפעם הקודמת שמארת שאתה אוהד את גרמניה. למרות ש....בלי דייסלר ובאלאק אין להם סיכוי!
ב בוסף New member 24/5/02 #13 קולומביה שלצערי לא תהיה במונדיאל איפה הימים השמחים של אדולפו "הרכבת" ולנסה, קרלוס "האיש והרעמה" ולדרמה אספריה המטורף וכו´ , איך נפלו גיבורים?
קולומביה שלצערי לא תהיה במונדיאל איפה הימים השמחים של אדולפו "הרכבת" ולנסה, קרלוס "האיש והרעמה" ולדרמה אספריה המטורף וכו´ , איך נפלו גיבורים?
ד דן צ New member 24/5/02 #19 דרום קוריאה??? למה? יש סיבה מיוחדת? כולם עם הנבחרות הגדולות , בעצם את צודקת , רק בגלל שהם גדולות הם הכי טובות???? גם הקטנות טובות!!!
דרום קוריאה??? למה? יש סיבה מיוחדת? כולם עם הנבחרות הגדולות , בעצם את צודקת , רק בגלל שהם גדולות הם הכי טובות???? גם הקטנות טובות!!!