מי כתב את רשימת המזונות הממולצים שפורסמה פה?

שם הקובץ עם ציוני המזונות: catfoodevalution
לגבי המקום השני - חברת N&D, האם הציונים מתייחסים לגרסה נטולת הדגנים או לגרסה הרגילה (עם הדגנים)?
המוצרים השונים של N&D

קבצים מצורפים

• CatFoodEvaluation (1).doc
    3.5 MB · צפיות: 10

גורדיאן-II

Active member
שם הקובץ עם ציוני המזונות: catfoodevalution
לגבי המקום השני - חברת N&D, האם הציונים מתייחסים לגרסה נטולת הדגנים או לגרסה הרגילה (עם הדגנים)?
המוצרים השונים של N&D
מי שכתב את זה הוא דימיטרי, אחד מ-2 המנהלים של הפורום כאן.
לגבי הדגנים - או שהוא יענה, או שאפשר לבדוק באמצעות חיפוש בגוגל אחרי המוצרים ולבדוק מה כתוב על התכולה שלהם מצד היצרן / משווקים.
כאן למשל מצויין לגבי כל סוג אם הוא 'מופחת דגנים':

Yukita

Active member
מנהל
אפשר גם להתעמק קצת יותר במסמך של דימה כי אחרי תוכן העניינים עם הציונים לכל מזון יש מסמך שלם שבתוכו יש פירוט לגבי כל מזון. פשוט צריך להגיע לחלק של N&D ולהסתכל שם מה כתוב לגבי המרכיבים. מכל מקום, דימה אכן יענה בעצמו.

dimitrygo

Active member
מנהל
היי, אני זה שהכין את הרשימה הזאת. יש לך אגב רשימה מאוד ישנה, כדאי להוריד את הרשימה העדכנית מהאתר הזה
N&D שנמצא במקום שני זה גירסה ללא דגנים.

תודה רבה דימה! הרשימה הזאת שפרסמת - עשית עבודת קודש ממש אם לא אתה בדוק הייתי נופל על מזון לא מתאים.

היא ניזונה כמעט רק מאוכל יבש. אכלה כבר שנה וחצי את הORIJEN CAT & KITTEN ונמנעת מטעמי דגים. רצוי להחליף למוצר אחר לטובת הגיוון?
זו הסיבה שחשבתי על N&D.
(דרך אגב קראתי על מישהו שהצליח להאריך את חיי החתול לאקסטרים והוא מדווח על חביתה וברוקולי כל בוקר - היא מסרבת לגעת)
רצוי לשלב משהו נוסף מלבד מזון יבש באיכות הכי גבוהה?

נערך לאחרונה ב:

dimitrygo

Active member
מנהל
יש דעות שונות לגבי גיוון המזון. אתה יכול לנסות לגוון אם אתה רואה שהחתולה פחות אוהבת את אוריג'ן. רק תזכור שאת המעבר צריך לעשות בהדרגה.
אפשר לגוון גם עם שימורים איכותיים.

מעולה אז אמשיך עם האוריג'ן היא מגיבה אליו מצוין רק טיפה עלתה במשקל.
אגוון לה עם שימורים, יש לי כמה של chicopee cat . או שעדיף אחרים?

2021-08-05_10-33-31.jpg

dimitrygo

Active member
מנהל
הם די טובים. בנוסף יש שימורים של לאונרדו, קארני, הורייזון, נואבו.

למעלה