מי כתב והלחין את השיר "לב כזה"

את השיר לב כזה כתבו והלחינו

סי היימן ואודי הניס. שאם זכרוני אינו מטעה אותי הוא מנכ"ל הליקון, או מאחראי על החתמת אומנים בהליקון. מראיון עם סי הבנתי שהיא אחראית לבתים של השיר והוא לפיזמון. השיר מקסים הזה נכתב בתקופה שסי שידרה ב-103 FM . השיר מדבר על אהבה של שדרני רדיו, שברגעי משבר במקום לדבר פנים מול פנים, הם בוחריםן להתגוננן מבעד לזכוכית ולדבר דרך הדיסקים. שיר מקסים, ואני שמחה לשמוע שיש אנשים שמתעניינים בו.

actress

New member
ואם עסקנו בו אז להלן תמונתו ופרטיו:

"מפיק מוזיקלי, מלחין ומעבד. לשעבר, מנהל הרפרטואר הישראלי בחברת התקליטים "הליקון" ואחראי על החתמת אמנים ישראלים בחברה כגון: מיקה קרני, אבטיפוס, עברי לידר, NONA, אריאל הורוביץ ועוד. שימש בעבר כמנהל השיווק ומנהל המחלקה הבינלאומית של CBS ישראל והפיק תקליטי אוסף עבור חברת "הד ארצי". כנגן, מפיק ומעבד הופיע עם שלמה ארצי. הלחין מוזיקה לסרטים ולאותות לרדיו ובנוסף עסק בייזום וביצוע הופעותיהם בישראל של הפריטנדרס, יוריתמיקס, בוב דילן, איגי פופ ואחרים. " <לקוח מתוך אתר על ביה"ס רימון>

ט י נ ה

New member
שלום לך אם סי יקר ....

וואו איזו נוסטלגיה העלית לי ........ היתה לי התלבטות קלה באשר אם להכניס שיר זה לאוסף הכפול שיצא לי לאחרונה והכף הוכרעה לטובתו. היה לי קשה להחליט כי הרגשתי שלא מספיק אנשים מכירים ומוקירים את השיר הזה והוא אחלה ששל אחלה של שיר. אבל הנה שאלה כמו שלך ישר מעלה לי חיוך של " יש התענינות " ובכן ........ השיר נכתב על ידי אודי הניס באנגלית בהתחלה ובכלל לא דיבר על רדיו .....אני החלטתי להכניס את ענין השדן המסוכל ולתיקון של טיפ טיפ זה נכתב בתוקפת גלי צה"ל ציפורי לילה ולא רדיו ללא הפסקה . את הלחן כתב אודי אני קצת עזרתי בפיזמונים והנה התוצאה. לב כזה לב כזה לב כזה יכול להישבר אשמח לענות על כל שאלה ואשמח עוד יותר אם תקנה את הדסיק ותקרא מה כתבתי מתחת לכל שיר ... כדאי לך... שלך סי

למעלה