מי לא אוהב להשוויץ

someone123

New member
מי לא אוהב להשוויץ

עשיתי את זה עם iPAQ 1910 ותוכנת MobilePencil.

*GormE*

New member
יש לך IPAQ???

תיפטר ממנו ומהר זה מכשיר נסיוני לחלוטין, PALM מתקדם בהרבה

Scum Bunny

New member
הייתי ממליץ על וייזור

כי הוא כמעט זהה לפאלם מלבד היותו זול יותר ואמין יותר, וכי אני כבר לא סומך על פאלם אחרי גילוי אישי כאוב של רכיב פגום בדגם מסוים שלהם שמתקלקל אצל כולם קצת אחרי תום האחריות, ושהם לא מוכנים לתקן. ...אבל פאלם קנו את וייזור. אני מניח שהברירה הבאה היא קליאה של סוני. יקר להחריד, אבל לפחות סוני אמינים.

*GormE*

New member
סוני באמת מוצלח

וכרגע אני מאוד מרוצה מהפאלם שלי ואני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל.. IPAQ הוא מוצר מחריד, ללא שום תמיכה נורמאלית בעברית (ספר טלפונים שמחפש מסוף השם להתחלה, וגם זה לא כל כך) אולי עדיף להשתמש בו באנגלית, אבל במקרה הייתי צריכה להעביר אליו מידע ממכשיר ישן יותר, מה שגרם לבעיות איומות במהירות שלו ולהתקעות מסכי מקשים. בנוסף כל תוכנות האופיס שלו ממש לא שימושיות, הפונקציות מגוחכות אני התרשמתי ממנו לכשבועיים לפני יותר מחצי שנה ורק חיפשנו דרכים להחזיר אותו

HackMachine

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל לי יש מכשיר Pocket PC מבית Toshiba שהוא מכשיר מעולה. אנשים נוטים לחשוב ש iPAQ הוא מכשיר ה PPC היחידי בשוק אבל זוהי טעות. בכל אופן, כבר יצא לי לפגוש כמה אנשים שיש להם פאלם ובוכים לי שהם יעשו הכל בשביל להחליף אותו במכשיר שיש לי. אמנם אין תמיכה רשמית בעברית, אבל זה רק בשביל אנשים שצריכים אותה. יש תמיכה שאפשר להוריד מהאינטרנט והיא עובדת ממש יפה, רק שאחרי כמה זמן הבנתי שאני לא ממש צריך את זה והסרתי אותה. לא יעזור פשוט אין הרבה מה שאפשר לעשות עם מכשיר כל כך איטי כמו פאלם, ואם כבר אתה רק צריך אותו בשביל ספר טלפונים אז יש מכשירים הרבה יותר זולים... * 64MB פנימי, 400MHZ.

למעלה