מי *לא* רוצה ללכת לתערוכת משחקי הכס?

מי *לא* רוצה ללכת לתערוכת משחקי הכס?

(ברצינות, הולך להיות ממש משעמם. אם הייתם טיפשים מספיק להזמין כרטיסים, היפטרו מהם מיד. תנו לחתולים רעבים לאכול אותם או משהו).
כן, טוב, חתול, תהיי רצינית. הנה:

אז, טוב, מתברר שהכרטיסים לתערוכה אזלו, והכניסה כרגע תהיה "על בסיס מקום פנוי". אני רזה ולא תופסת הרבה מקום, ובכל זאת...אשמח אם מישהו מרחבי המרחב הקיברנטי, שהזמין כרטיסים אבל לא רוצה אותם יותר/מתכוון לחטוף שפעת קשה ופתאומית בימים הקרובים/סתם נתקף ברוח נדבנות של חג יציע אותם לי. כשאני אומרת כרטיסים אני מתכוונת כרטיס. אחד יספיק ^^
באמת.
אני אודה לכם מאוד.
אולי אפילו אבכה קצת.
לרציניים בלבד - נא לפנות במסרים

avivs

New member
כן, התבאסתי

שלא הספקתי לקנות כרטיסים.
&nbsp

ואתה הולך לנסות להתפלח על בסיס מקום פנוי?

אם אנשים עושים את זה, אני אשמח לשמוע על אחוזי ההצלחה (כאילו, מי שהצליח שיגיד "אני!") משוגעת ככל שאהיה, אני לא משוגעת מספיק כדי לבוא לרבוץ שם עם שק שינה בלי לדעת שיש לי סיכוי סביר לגעת בכס הברזל P:

תמר עדי

New member
הייתי שם, אפשר ל"התפלח" על בסיס מקום פנוי.

המקום היחיד שיש בו תור זה ל"כיסא" ואח"כ יש איזו אטרקציה 4 מימד שבו את כביכול עולה לחומה, זה היה ממש כיף למרות שג'ון סנואו לא חיכה שם
.

מקסימום צאי לסיבוב שופינג בנמל

חדשות נפלאות!

באיזה שעה הלכת וכמה זמן חיכית?
(ובכלל, אפשר להיכנס לשם באיזה שעה שרוצים או שמכניסים נגלות בשעות מסוימות? באתר ראיתי שהתערוכה פתוחה 09:30 עד 21:30, ולא היה כתוב שומדבר על שעות-הכנסת-נגלות, אבל...)

תמר עדי

New member
לי היו הזמנות לשעה 14:30, הגעתי בשלוש וחצי (למרות שביקשנו

מאיתנו להיות שעה לפני). שום נגלות פשוט נכנסו.
בפנים את צריכה מספר הזמנה ונותנים לך כרטיסים, אבל לא נראה לי חובה בכלל. התערוכה לא ממש גדולה, כמה בובות עם התלבושות ופוסטרים ענקיים עם הדמויות. יש כמובן אפשרויות להצטלם עם דרקון בולע אש וכו'.
התור הכי ארוך זה העלייה לחומה (לא לוותר למרות התור), כאשר בינתיים יש לך על מסך פלזמה ענק כל מיני שאלות טריוויה על התוכניות של יס בכלל ומשחקי הכס בפרט.
בעיקרון נכנסו בערך בשלוש וחצי ויצאנו ב17:00.
נחמד מאוד אבל צפיתי ליותר.
הבנתי שזה פתוח עד 21:00 בערב, אז תנסי.

למעלה