|מי לדעתך יהיו חמשת הדיירים בגמר האח הגדול

ruti

New member
|מי לדעתך יהיו חמשת הדיירים בגמר האח הגדול../images/Emo35.gif

אני מהמרת על: 1. יוסי. 2. עינב 3. איתי. 4. דייר חדש 5. דיירת חדשה

gralanit

New member
לא בטוחה לגבי רנין

ברגע שהיא תעלה על הגריל היא תעוף, לא בהכרח בגלל הפעולות שלה בתוכנית, אלא פשוט כי לקהל יהיה קשה להצביע עבור ערביה, ולא משנה מה עמדותיה. השאלה רק אם היא תספיק לעלות לגריל עד הגמר, או שתמיד יהיה מישהו יותר מעצבן ממנה. ונסה ויוסי בגמר, זה בטוח.

Heineken

New member
אתה שוכח

א. יש סיכוי קטן שהיא תעלה לגריל... היא אולי היחידה שאף אחד לא חושד בה בשני המחנות. היא אומנם חלק מש"צ, אבל עינב\יוסי לא רואים בה לפחות כרגע איום. ב. אל תשכח את הציבור הערבי, מה גם שתלוי מול מי התעמוד בהדחה. למשל הדחה כזו: יוסי, רנין, צבר... אני בטוח שתומכי בובליל יתמכו ברנין כמו שתמכו בשפרה כדי להעיף את שי.

metrosexual

New member
אתה כנראה שכחת את

פרויקט וואי,הדוגמניות...תוכניות בהם ערבים לקחו מקום ראשון

ordiki

New member
לדעתי

יוסי רנין שפרה לאון צבר או עינב לדעתי החדשים יכנסו ויעופו אחד אחד.

Heineken

New member
קשה להמר

מכיוון שהרבה תלוי בדיירים החדשים שנכנסים. מה גם שאנחנו לא יודעים כמה נכנסים..5 \ 3 ?? לא ידוע. לכן אני מהמר כך, מן הבטוח לפחות בטוח: 1. יוסי 2. עינב 3. לאון 4. דייר חדש 5. רנין

אחרי ניתוחים מעמיקים - ככה..

1. יוסי - אין ספק בזה 2. ליאון - כנ"ל 3. אחד מהש"צים 4. עינב 5. אחד הדיירים החדשים שזה לא האשת שופט ולא השרירן אלא אחד מהשניים שנראים טוב

דעתי

עד כמה שאני אוהב את יוסי ומת שהוא ינצח אבל נראה לי שהוא יפרוש כי הוא מתשגע בלי סיגריות רואים את זה בסיבובים שלו אבל עם הוא נשאר בגמר זה 1 יוסי 2 איתי 3 לאון 4 רנין 5 דייר חדש

ordiki

New member
הוא אמר בבוקר

שאם זה היה בשבועות הראשונים הוא היה פורש אבל עכשיו הוא מתכוון להמשיך עד הסוף.

MR Lordi

New member
בדיוק כמוני! ../images/Emo9.gif

חוץ משלושתם- אני שונא שם את כולם

למעלה