מי לדעתכם גיטריסט יותר טוב?...

dave gilmour

New member
מי לדעתכם גיטריסט יותר טוב?...

דיויד גילמור (סגידה...) או מארק קנופלר (גם הוא סגידה!) ?!?!??!?!??!

wish i was here

New member
אין כזה דבר יותר טוב

שתי הגיטריסטים שניהם ברמה כה גבוה עד שאי אפשר להשוות ביניהם-כל אחד מתמחה באיכות אחרת שמאפיינת גיטריסט....

NIR Y

New member
ג'ימי פייג' ../images/Emo13.gif

מה אתה גנוב ? אתה לא רציני נכון ?

DOCTOR ROBERT

New member
סקופ- דייב גילמור סוגד לאישיות אחרת

מלבד גילמור!
מרינה! אוהב אותך!!

Inis mor

New member
אה.....

קשה! אם תשאל את הידיד שלי אז מארק קנופלר הוא סוג של אלוהים בשבילו. הוא מרגיש כמעט לא נוח לאהוב גיטאריסטים אחרים. הם באמת באים משני ז'אנרים שונים ומדהימים במה שהם עושים. מבחינת טכניקה אני מניחה ששניהם מצויינים. אבל אותי גילמור מצליח לרגש יותר. יש עוד גיטאריסטים מעולים-מה עם הגיטאריסט של THE WHO (הפגנת בורות בלתי נסלחת- כרגע חזרתי מ 9 שעות רצופות של עבודה-המח לא מתפקד לצערי...)??? הוא מעולה! מה עם ג'ימי פייג'?!

wish i was here

New member
אגב אם כבר מעלים פה גיטריסטים טובים

אני חייב להמליץ על סטיב ואי-שלדעתי הוא הגיטריסט הטוב ביותר בכל הזמנים

יצחק 77

New member
סטיב ואי אמנם גדול אבל

הוא לא יותר מוירטואוז מבלי להוריד מרמת הטכניקה שלו יש גיטריסטים יותר טובים(ע"ע ג'ון פטרוצ'י)

Glcok

New member
פףףףף

סטיב ואי אפס... הוא אחד הגרועים. הדבר היחיד שהוא יודע זה טכנקה, במוחד אפקטים... אין לו את המרכיב מס. 1 שלכל גיטריסט חייב להיות... נשמה. אפשר אפילו לראות את זה בהופעה שלו עם אריק ג'ונסון וסאטריאני מ-G3, ג'ונסון מנגן באמת מכל הלב ורואים ושומעים את זה. סאטריאני מנגן פשוט מידע טהור. הוא יודע מה ההוא עושה ולדעתי ברמת הידע של הנגינה, הוא לפחות ב5 רמות גבוהה משני האחרים. ולעומת זאת סטיב ואי מנגן סתם, כמעט כדי לצאת ידי חובה... ובקשר למי הגיטריסט הכי טוב בעולם, כנראה שפאקו דה לוסיה יכבוש את המקום הזה. בחמישיה הפותחת יככבו גם סטיבי ריי וואן, סאטריאני, קלפטון וגילמור. בלי ג'ימי כי הוא לא כזה טוב, עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא באמת.

wish i was here

New member
אוקיי

הוכחת שאתה לא מבין כלום בגיטרה ונגינה עליה,מרוצה? תראה אותו מבצע את טנד סארנדר ותגיד שאין לו נשמה....לא,יודע מה?פשוט תשתוק ותכחסוך לצעמך עוד פליטות שיזיקו קשות לכבוד שלך

yotamn9

New member
אמממ מעניין

כנראה שמבין גדול אתה לא. סטיב ואי הוא אחד הגיטריסטים הכי מלאי רגש ונשמה שקיימים. תסתכל למשל על הדוגמא שנתן wish i was here. כשתראה את הקטע הזה אתה תראה כמה טעית. חוץ מזה הוא גם כותב בצורה מצויינת ומבצע בצורה מצויינת, אז להגיד שהוא גיטריסט גרוע זה שטויות. וזה לא משנה אם אוהבים אותו או לא, כניינים כאלה הם עניינים עובדתיים (הכתיבה שלו, הביצועים שלו, הרגש וכו'). אני מקווה שתחכים עד לפעם הבאה.

Glcok

New member
ראשית

אין צורך לרדת לפסים אישיים. סטיב ואי קרוב שלך? (או של כל אחד מן המגיבים האחרים?) לכן אין צורך לגלוש לפסים אישיים. שנית סטיב ואי, לדעתי, גיטריסט די מעפן שאין לו נשמה. תסכימו איתי או לא תסכימו איתי, זה לא מעניין, אם זה מכעיס אתכם תקפצו עד שזה יעבור.

yotamn9

New member
זכותך לחשוב איך שאתה רוצה

אני רק מנסה להאיר את עיניך. ומה הקשר של פסים אישיים?

מזכירה לכולם את תקנון הפורום

אפשר (ורצוי) לחלוק על דעתם של גולשים אחרים, אבל לא לפגוע בהם אישית. "כנראה שמבין גדול אתה לא", זה פגיעה אישית. אנא קחו לתשומת לבכם, כדי שלא אצטרך למחוק הודעות.

holo

New member
מצטער להגיד לך

אבל זה כבר מתחיל לעצבן, כל ההודעות החסרות תכלית האלה, ועוד בנוסח הזה של מעריצות בריטני ספירס או מה שזה לא יהיה..

למעלה