מי לדעתכם הכי חזק?

legolas122

New member
מי לדעתכם הכי חזק?

מבין הדמויות אינויאשה, סאנגו, קיקיו, קגומה, מירוקו או (כן כן) קירארה

שאלה מכשילה, נכון?

כי למשל, סאנגו ממש טובה בתחום שלה - הבומרנג הזה. היא מסוגלת לערוף ראשים. היא חזקת אופי! היא חזקה ^^ אינויאשה - כל העוצמה שלו נעשת גדולה ברגע שקגומה חסרת אונים (וגם ככה אצל קיקיו, הוכחה לכך היא הפרק של היום). חוץ מזה יש לו את החרב, והוא קופץ כזה למרחק. הוא חזק ^^ קיקיו - אמממ עד עכשיו לא יצא לי לראות אותה בשעת פעולה (טפו עליה). חזקה?? האומנם? נההה.. לא חושבת. קגומה - אפילו שהיא רכרוכית שכזאת, היא חזקה ^^ מירוקו - אם הקאזנה שלו מסוגלת לשאוב אפילו את מירוקו הוא בעצמו, אין ספק שלדעתי מירוקו הכי חזק ><

איררון

New member
אני חושב שאינו השד הוא הכי חזק ../images/Emo13.gif

הרי הוא קרע לגושינקי הזה את הצורה...

דופיאשה

New member
מממ . . . קגומה וקיקיו

אומנם קגומה לא מנוסת כמו קיקיו אבל לשתיהן יש את אותן כוחות והו יכולות לנצח את אינו.

FireZeroX

New member
זה מאוד תלוי...

קשור איך מסתכלים על זה: אם אתה מתכוון שעושים תחרות בין כולם ואתה שואל מי ינצח, זו בעיה, כי יש פה מצב כמו אמממממ איך אני אגיד את זה.... אש, צמח ומים (פאק כנראה אני מושפע מפוקמון מילדותי). אש שורף עשב, עשב עמיד לכל מתקפות מים, ומים מכבים אש, ככה שאין הכי חזק. אינו מכסח את... בונגיד סאנגו, קיקיו מנצחת את אינו כי הוא לא יכול מבחינה נפשית להתקיף אותה, וסאנגו מנצחת את קיקיו, אין מישו חזק יותר. אבל אם אתה מתכוון תחרות מסוג שמכניסים אותם אחד אחד לחדר עם מפלצת חזקה רצח בסגנון גושינקי, מי ינצח בכלל או מי ינצח הכי מהר, כאן אינויאשה ישתמש בטסאיגה שלו, וגם אם המפלצת תזיין אותו, הוא לא ימות בלי להפוך לשד קודם, והסיכויים מאוד מאוד בצד של "אינויאשה כשהוא שד מזיין את כולם".

HAN2005

New member
סאנגו לא מנצחת את קיקיו....

קאגורה לא מנצחת את קיקיו אבל היא מנצחת את כל האחרים

לי Li

New member
^.^ ססשומארו ../images/Emo99.gif

ומבין הדמויות שכתבת, המ, לא יודעת 0.0 כל אחד והיתרונות שלו

Horse Wishper

New member
וואו../images/Emo70.gif קשה... קשה...

אממ זה דיי קשה... אם נגיד כולם איבדו שליטה וילחמו זה בזה (כשאינו חצי שד) אז קגומה תנצח את אינו בגלל ה"אוסווארי" שלה וגם בגלל החצים הקדושים, אבל אני לא בטוחה שהיא תנצח את סאנגו אבל מירוקו יכול לשאוב את כולם.... אז אני חושבת שמירוקו.... אבל אם אינו הופך לשד מלא הוא קורעעעעעע את כולם....

למעלה