מי לדעתכם הכי מציק והכי מציקה בעונה

מי לדעתכם הכי מציק והכי מציקה בעונה

השלישית? לדעתי זה לא ספוילר אבל מי שלא רוצה לדעת, בכל זאת אז.. נגיד ש
לדעתי הכי מציקה זו קירסטן ושרלוט גם.. מה הקטע שלה!? והכי מציק זה ג'ימי. באמת שקיוויתי שיהרגו אותו. חוץ מהעובדה שלא רציתי שמריסה תהיה עצובה.

../images/Emo58.gifעונה 3

הכי מציקה-שרלוט וטיילור. הכי מציק-הדיקן החדש. אני לא יכולה להגיד על אף אחד מקאסט הקבוע שהוא מציק, אחרי שקיילב וג'ימי עזבו נשארו שם רק אנשים שאני אוהבת.

וואלה ../images/Emo58.gif

הדיקן החדש פשוט נוראי.. ואני במקום סת' וסאמר הייתי מתלוננת עליו שהוא כל הזמן מחפש אותם ומאיים עליהם. ד"א הוא נורא מוכר לי וכל הפרק אני אומרת לעצמי "IMDB" וכשנגמר הפרק אני שוכחת.

חחחחחחח הרגע בדקתי ../images/Emo58.gif

מי זה והוא מוכר לי מ the L word אבל בכלמקרה רק עכשיו קלטתי שקוראים לו באו.סי Jack hess והוא באמת Jackass זה ממש מצחיק!

gotio

New member
בדוק בכוונה ככה.

כמו הבחור הזה מה"ואלי" שסאמר העריצה, שכחתי איך קוראים לו, השם משפחה שלו היה גריידי, יעני ברודי.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שלישית

ג'ימי והדיקן! ימח שמם שיעופו כבר . טוב וואן דאון ..

invisiblegirl

New member
עונה 3 ../images/Emo58.gif

הדיקן וטיילור. שרלוט בינתיים לא ממש, אבל אני בטוחה שהיא עוד תציק. קירסטן מציקה?
אחת הדמויות הכי אהובות עליי בסדרה. כ"כ שמחה שהיא חזרה הביתה

Angelus

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif

ג'ימי - שיני סוס, אני לא סובל את החמור הזה! לא יכול לראות אותו על המסך יותר, שמח שנפטרנו ממנו. קירסטין - שתויה, מעצבנת. פעם היא הייתה חמודה ונעימה, עכשיו אני שמח שלא רואים אותה. אני איתך בנוגע לג'ימי, ראיתי את הגופה שלו ככה מתנפחת במים וזה העלה לי חיוך (*חולה*). חבל שבסוף הוא היה נראה רק כמו פנקייק שרוף. ודווקא אני לא שונא את הדיקן ואת טיילור, דמויות כאלה מרשעיות מצחיקות אותי, כי הסוף שלהן תמיד הכי גרוע. אז אני מחכה לסוף

למעלה