מי לדעתכם הכי נחש באי?

מי לדעתכם הכי נחש באי?

לדעתי דן העו"ד מג'יבארו הוא נחשוש אמיתי, עושה פרצופים חמודים וחותר תחת כולם הוא יגיע לחמישיה הסופית בזה אני בטוח. זה שהעיפו את יואב היה ההעפה הכי מוצדקת שאפשר הבן אדם גם נכשל בכל המשימות וגם בטלן מיומן הכי מעצבנת: ליה - כל הזמן מתלוננת על הגברים ובעצמה לא עושה כלום, גם היתי מעיף. בכל מקרה העריכה של התוכנית מעולה ונפלא איך מראים את הפאתטיות והקטנוניות של שבט סוואנה מול אווירת החבר'ה של ג'יבארו באופן כללי כאדם ששונא תוכניות ריאליטי אני במפתיע מאד נהנה מהתוכנית, רק שיפסיקו להעביר אותה מיום ליום ויהיה בסדר.

זה ממכר

New member
ענקקקקקקק בדיוק מה שאני חושב

הכל על דן יואב וליה צודק ובכלל תוכנית מעלפת אני לעומת לא שונא תוכנית ריאליטי חחח

אחלה שם יש לך

ואכן הישרדות ממכר ואני אראה אותה גם ביום רביעי שזה דורך לי על בוסטון ליגל (בשביל זה אלוהים ברא את האימיול)

idany100

New member
דן...המטר וגפרור הזה...חחחחח

גוף של ילד בן 14......ופנים של תיכוניסט ממוצע. מתי הוא כבר יקלוט שבחורות אוהבות גברים ולא "כוסיות"??חחחח (במראה לפחות)

JoNy Boi

New member
ג'יבארו לא מגובשים ולא בטיח

לא היה להם הדחות והם לא היו צריכים לפעול אחד נגד השני. סבאנה הדיחו כבר 2 וחוץ מזה גם לג'יבארו יש את הקטנוניות והפאתטיות פשוט לא מראים את זה=]

idanoosh17

New member
ובכל זאת...

כל הבנות מכרכרות אחריו והוא יוצר זוגיות עם הכוסית ההיא ויטה ויקה משו...

idany100

New member
פפחחחחח...מכרכרות סביבו....

כולה 7 בנות מכל מיליוני בחורות ונשים בעולם................... זה עושה אותו למושך?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא פלא שבגיל 28 הוא עדיין רווק........

idanoosh17

New member
לא לא....

זה לא 7 בנות ממיליוני...כמה הם באי? 10...20.... הוא הסתדר שם יפה מאוד מבחינת הבנות!

תקשיב, אני בחורה

ואין מה לקנא. הבן אדם שחיף, נשי, תככן, ויותר גרוע מהכל, יכול להתאבד בקפיצה מן האגו לגובה הביולוגי שלו. וגם נולי חושבת כמוני. נ.ב - תיליון זהב עם טביעת האצבע של אבא, וטביעת האצבע של אמא?! שמישהו יביא לי דלי ומהר!!! רק חסר שהוא היה בא עם שמיכי.

LiRs Lullaby

New member
אתה אולי לא יודע,

אבל בפעם האחרונה שבדקתי - היו לו אחוזי הצבעה של 24% באתר של הישרדות. אחריו נמצא מולי (14%) ואחריו נועם (11%). כולם אחריהם עם משהו כמו 3-4%. אולי נעמה עם 7% אבל נראה לי שזה קרה בטעות, או שיש לה חמולה.בקיצור,24% זה הרבה מאוד ויש כנראה הרבה מאוד אנשים (אני מתארת לעצמי שבעיקר בנות) שחושבים שהוא חמוד. וממתי להיות רווק בגיל 28 מעיד על משהו? הוא בטח טוחן כל היום כוסיות, אם להסתמך על התכנית. 5 בנות על האי, 3 נכרכות סביבו ואת הבלונדה הראשית הוא מסובב על האצבע הקטנה. אני חושבת שיש כמה גברים שהיו מתים להיות חצי מה"גפרור" שהוא.

השורד

New member
בינתיים הבחורה הכי כוסית שם נמרחת עליו

והבן-אדם שהוא "2 מטר וגפרור" כבר הועף לכל הרוחות. שזה מסתדר "יופי" עם מה שאמרת.

יש דבר כזה שקרואים לו:

אופי, כרזימטיות, ביטחון עצמי. זה מה שגורם לבנות ללכת אחרי הבחור, וזה מה שיגרום לבחור להגיע רחוק מאוד בתוכנית הזאת ... ובצדק. המשתתף הכי מעניין .. דעתן והיחיד שיש לו בייצים.

BrokenDream103

New member
אין ספק שדן הוא ה-נחש בה"א הידיעה...

ואני בטוח שהוא יודע טוב מאד למה הוא נכנס והוא בערך היחיד שיודע מה צריך להיעשות... הוא מצטייר בעיני הצופים (לדעתי) כתחמן, וכך הצופים בטוח שונאים אותו (כמוני), אבל אי אפשר להכחיש את העובדה שהוא משחק את המשחק טוב מאד. לגבי ליה ויואב- זאת היתה הפעם הראשונה שמצאתי ביואב תועלת! העצלן השמן הזה רצה לסלק אותה והייתי 100% מאחוריו! היא חראית ברמות בלתי נסבלות. "גבר הוא כזה"... "גבר צריך לעשות ככה וככה"... "גברים הם כאלה"... "זה לא יכול להיות שגבר".... היא כזאת קוץ בתחת ומתנשאת. גברים בשבילה הם -עבדים- ואחראים להכל. אני לא אומר שרוב העבודה באמת צריכה להיות אצל הנשים, להיפך, אצל הגברים. אבל היא פשוט אטומה בעלת דעות קדומות ומטומטמות. ליה, לכי תתקעי לעצמך מקל בתחת ותעופי מהאי במהירות. טיפשה.

RageBot

New member
גם עידן תחמן

אבל לא מראים את זה עדיין. אני חושב שהולך להיות מצב שדן תחמן ורע, עידן תחמן וטוב. כמו ג'ונתן ויול מקוק איילנדס האמריקאי.

LiRs Lullaby

New member
אני דווקא חושבת שלמרות שדן הוא בהחלט נחשחוש

יש גם את עידן משבט סבאנה שמתחיל "לראות את הנולד". איך שהוא זיהה את יואב כסכנה וגרם לשאר האנשים לפנות כנגדו במקום להעיף את טינה, שגרמה להם להפסיד, מראה קצת על תושיה..... אני חושדת בו גם שהוא קצת ערמומי וכאלה

למעלה