מי לדעתכם יודח?

בשה1

New member
מי לדעתכם יודח?

לפי הפרומו שראיתי עכשיו ההדחה היא "מפתיעה" (כך שאלו לא ענבל והדס-?). בנוסף, כפי שנאמר גם קודם, רז דיבר בלשון זכר והוא גם אמר "על טעויות משלמים". יכול להיות שהכוונה היא לטעות בסיבוב פרסה, אבל זה ממש לא מחייב. יכולות להיות טעויות גם אחר כך. מה נראה לכם?

Jason2

New member
לפי ההרגשה שלי

תום וגיל, לפי הוידויים נראה לי שהם.

הלואי,לא סובלת את גיל,תום עוד בסדר.העיקר בלונ

בלונדיניות שימשיכו עד הסוף.בנתיים אחמדיניג'אד מאחל לעם ישראל ל"ג בעומר שמח ומוכן להשרב במדורה יהודית.

igal777

New member
אמן!!!

מה נשמע בליסימו? לא רואים אותך בהישרדות. גולש עם העכבר עד למטה - ולא רואה את בליסימו. עוד יעיפו אותך מהשבט

../images/Emo9.gif היי,יגאל.מה נשמע? אני פה ושם לא הרבה.בהשר

דות אחרי שהעיפו את איגור,כבר לא אכפת לי מי בגמר,רק מאוד מקווה שנטע לי לא תיקח מיליון.המירוץ למיליון יותר מעניין אותי,יש פה הרבה אקשן,משימות מטורפות,לא משעמם.ההשרדות מיצא את עצמו,נורא משעמם.ואני ורנינה כרגע בקומונה של כרמית.אתה מוזמן להצטרף.

igal777

New member
תעזבו אתכן מקומונות

לא אוהב קומונות . אז ניפגש כאן . אני דלוק על הבלונדיניות. איך ענבל עשתה את המשימה של ההליכה על הקיר!!! גדולה!!

תראה,יגאל,אחרי שמנהל הפורום התחיל למחוק לנו

שירשורים (אולי הוא צודק,למרות שלפני המחיקה היה מתריע על זה),החלתנו לעזוב משם ולעבור לקומונה.בקומונה יותר קשה לנהל דיאלוג,הוא כבד מידי,מקרטע בתגובות,אבל לאן נלך? אמרתי לך אני נכנסת גם לכאן לפעמים.לגבי בלונדיניות,אני מתה עליהן,פייטריות אמיתיות,למעשה ללא עינבל הדס הייתה מזמן נשברת.מחזיקה להן אצבעות עד הסוף.אחריהן שי וגיא.כודם רציתי אותם,אך אחרי שעשו לבלונדיניות תרגיל,ירד לי מהם.

igal777

New member
אשכרה דמעתי עכשיו , כשצפיתי בהדחה.

הן כאלה גיבורות!!!

igal777

New member
תלכו לפורום המתאים . כפי שאת ואני מתקשרים

אם בא לנו לדבר על הישרדות - אז אנחנו בהישרדות. ואם בא לנו על מירוץ למיליון - אז נדבר כאן , לדוגמא.

אממ..תום וגיל או שי וגיא:(

מקוה שאני טועה כי הייתי מעדיפה שצוות רן או צוות עמיחי יעופו

במחשבה שניה..

אולי בכלל לא תהיה הדחה - אם איני טועה, רז לא אומר "בשבילכם זה סוף המסלול" אלא רק "על טעויות משלמים" - לא בהכרח אומר שזו הדחה. בכל מקרה, "על טעויות משלמים" יכול להתייחס גם לענבל והדס, זה משפט כללי (לא אומרים "על טעויות משלמות"...) וואיי, כמה חפרתי על זה... כנראה אי אפשר לדעת מהפרומו מה יהיה, אלא רק לנחש

Jason2

New member
תהיה הדחה

ואז יהיה הקטע האחרון ללא הדחה ולאחר מכן הדחה אחרונה ואז נשאר עם שלושה זוגות לגמר.

נו ברור שהם יזכו

טונות של משימות פיזיות, הם גברים, תעשו שתיים ועוד שתיים. וזה מה שאני ממש לא אוהב. כי כשיש תלות במישמות פיזיות, כמעט ואין מצב שצוות של שתי נשים יצליח.

limooor

New member
לפי מה שהבנתי...

זוג אחד דילג על משימה או לא סיים אותה ונשלח לעשות את המשימה מחדש ולכן הם הודחו לדעתי ותקוותי זה תום וגיל המוזרים

למעלה