מי לדעתכם תעוף היום

חשבתי שנטלי

אבל כרגע זה נראה לי בלתי אפשרי - כי כל הפרומואים מראים את נטלי מתייפחת ומתלבטת, יהיה קצת צפוי מדי להוציא אותה מהתחרות.

shai202

New member
גמני חושב מור..

אני מודה שבתחילה ממש שנאתי את אליסיה..אבל עכשיו אני מתת עליה! מה שבטוח קריסטין תהיה בגמר!! לי האמתת,נמאסס כבר מהרוסיות הבלונדיניותת

shai202

New member
או אולי מישל..אני מתת על האופי שלהה

אבל היא לא מספיק יפה... היא יותר שחקנית לדעתח... או ניראל..בגלל שהיא כזוו ביצ'יתתתתתתתתתת היא כמו אוולין..חח זו מהעונה הקודמת...שכולם תמיד נגדה...

הדרוש13

New member
מתפללת שניראל...../images/Emo122.gif

אני פשוט שונאת אותה!! את האופי שלה ואת הוואנה בי יופי שלה. .
אבל לא ניראה לי שזה ייקרה השופטים כניראה מתים עליה. . .
אז. . .אני חושבת שמור או נטלי.

doron7m

New member
ברור ש...

נטלי,ניראל או מימי... נטלי בגלל ההצעת נישואין יכול להיות שהיא לא תמשיך בתכנית... ניראל בגלל שהיא לא תמודד עם זה שצריך להתנשק עם רודריגו... ואותו דבר מימי שלא נראה לי תעמוד במשימה... ומור לא תעוף כי בפרק שעבר היא שמחה להתנשק עם רודריגו...חחחח

Mori 4 Ever

New member
נטלי..../images/Emo70.gif

היא צריכה לבחור בין התוכנית לחתונה והיא בחרה להתחתן.. אז היא יצאה.. זה מה ששמעתי..לא בטוחה

ואיך זה קשור לחתונה??

עד כמה שזכור לי אוולין בעונה הקודמת היתה נשואה+ילד וזה לא הפריע לכלום=) טוב.. בכל מקרה אני כלכך מקווה שהיא לא תעוף!

נראה לי ההלם הוא מזה שנטלי תפרוש

הרי הראו את מישל בהלם ואמרו ששהו הכניס אותן להלם נראה לי נטלי תפרוש ואז... כבר דיי לא שווה להמשיך לראות

TINKERBELL 15

New member
אני רוצה להגיד משהו בקשר למימי,

היא אמרה בראיון למיקי שיש לה את הכריזמה להיות כוכבת. לדעתי, אין לה את הכריזמה. וכן, היא ממש יפה, מדהימה, אבל כריזמה - היא צריכה לעבוד על זה והרבה. וגם על הצביעות, אפילו אם יש לה סיפור משפחתי מרגש ועצוב ונוגע ללב - חבל על ההתנהגות הצבועה.

TINKERBELL 15

New member
איי איי איי ../images/Emo10.gif

למרות כל הפינוק - חבל. אבל זה נתן לה פרסום ועם הגוף שלה היא תצליח ובגדולללל

למעלה