מי לדעתכם יותר יפה? מרי קייט או אשלי? מישהו יכול להגיד לי מי זאת מי בתמונה הזאת...
T tuchi New member 30/5/02 #1 מי לדעתכם יותר יפה? מרי קייט או אשלי? מישהו יכול להגיד לי מי זאת מי בתמונה הזאת...
N Nomero Uno New member 31/5/02 #3 אנחנו יודעים איך התאומות נראות קודם כל ברוך/ה הבא/ה לפורום לדעתי אשלי יותר יפה ממרי-קייט
T tuchi New member 31/5/02 #8 מה תעשה אם אחת תעמוד מלפני השניייה?!?!? או בתמונה של אחת מהן לבד? איך תדע מי זאת אשלי ומי זאת מרי קייט?
מה תעשה אם אחת תעמוד מלפני השניייה?!?!? או בתמונה של אחת מהן לבד? איך תדע מי זאת אשלי ומי זאת מרי קייט?
N Nomero Uno New member 31/5/02 #9 יש עוד הרבה הבדלים יש למרי-קייט נמש על הלחי בדרך כלל השיער של אשלי גלי ושל מרי-קייט חלק הפנים של אשלי עגולות יותר והיא גם קצת יתר שמנמנה ממרי-קייט אל תדאג זה יבוא לך עם הזמן גם אני לא מבדיל בכל תמונה בינהן אבל יש תמונות שזה ממש ברור
יש עוד הרבה הבדלים יש למרי-קייט נמש על הלחי בדרך כלל השיער של אשלי גלי ושל מרי-קייט חלק הפנים של אשלי עגולות יותר והיא גם קצת יתר שמנמנה ממרי-קייט אל תדאג זה יבוא לך עם הזמן גם אני לא מבדיל בכל תמונה בינהן אבל יש תמונות שזה ממש ברור