מי לדעתם יותר מסוכן למדינת ישמעאל? נסראללה או ברני סנדרס

אם אני ראש ממשלה אני נותן הוראה למוסד לבזבז את ברני סנדרס
לדעתי הוא הרבה יותר מסוכן מנסראללה .הוא הרבה יותר מסוכן מהאירנים מהמצרים שבעוד עשור תפלוש לישמעאל .הוא הרבה יותר יותר מסוכן מהזבל ארדואן הטורקי שגם אותם ישראל צריכה לבזבז . אבל קודם כל את הקאפו'ס היהודונים שרוצים לחסל את מדינת העם היהודי הם האויב הכי גדול אז אם אני ראש ממשלה בישראל זה היה סדר החיסולים שלי.
קודם כל יהודונים בעולם שמנסים לחסל את מדינת ישראל כמו ברני סנדרס כי "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאון " אם יש יהודון שקורא למרד נגד ממשלה שנבחרה בדרך דמוקרטית ומסית למהומות יש לבזבז אותו ולא משנה איפה הוא מתגורר. מה ההבדל בין ברני סנדרס ליאיר ג'ולאני או לג'ולאני הסורי מדאעש? כולם רוצים לחסל את מדינת ישראל.
במקביל אולי חיסלתם את סינואר ונסראללה אבל לא חיסלתם את חמאס ולא את חיזבאללה והם קיימים .
אז מה שהייתם צריכים לעשות כדי שחמאס וחיזבאללה לא יהיו קיימים זה לחסל את מצרים ולבנון ואת איראן בנשק אטומי כלומר חיסול פרמננטי טוטאל אלימינציון וברגע שחיסלת את העטין המטפטף חלב לפיות הטרור אין יותר טרור ורצועת עזה הייתה מגרש חנייה ריק מאדם . ואת זה היה ניתן לבצע בתוך חודש
עכשיו אתם נהנים ממשטר אמריקאי רפובליקני אבל אל תשכחו שהכדור הוא עגול ובבחירות הבאות בעוד 4 שנים מי יודע מי ישלוט בארה"ב? אם הדמוקרט'ס יחזרו לשלטון הלך עליכם .היום כולם יודעים שטבח הנובה והעוטף קרה תחת שלטון דמוקרטי אמריקאי ולא ארחיב מה המשמעות של זה. לכן אם המוסד מבזבז את ברני זאת תהיה התראה לכל יהודון באשר הוא גם ליאירים ג'ולאני ולה פאייד דיר בלקום אם תמשיכו לחתור תחת הדמוקרטיה הישראלית זה מה שהעתיד צופן לכם.
ממשלה חלשה מדי ראש ממשלה אפס וזאת התוצאה. אלה הם חוקי הטבע. החלש נטרף .
הוא צדק .אתם יודעים מי.

למעלה