מי לומד השנהאצל דבורה צפריר?

simba6

New member
מי לומד השנהאצל דבורה צפריר?

מזמן שלא כתבתי כאן... אני משתתפת סמויה... עוקבת אחרי הפורום בהתמדה... אני מתחילה בשבוע הבא ללמוד אצל דבורה ואני מתרגשת לקראת. אם יש מישהי/ו שנרשם ללימודים אצל דבורה שישמיע קול... ושתהיה לכולנו שנת לימודים ועשייה מוצלחת, מהנה מספקת וכייפית

אני לא אבל

היי סימבה אני מתחילה בחולון שקלתי גם להרשם אצלה אבל בסוף החלטתי שקירבה לבית יותר חשוב שיהיה לך בהצלחה!

הי סימבה!

גם אני ממשיכה את לימודי השנה אצל דבורה. איזה קורס לקחת? אני לקחתי בנייה והפעלה ב'. הנתראה?

simba6

New member
גמני מתגעגעת מאדדדדדדד!

יהבוליק שמוע שמעתי שאת בינתיים לא ממשיכה ללמוד... חבל! את כל כך מוכשרת. מה את לומדת/ עושה השנה? אני מאחלת לך שתתבהר לך הדרך ותבחרי מה שנכון ומתאים לך לאט לאט הכל יגיע חיבוק גדול ממני

simba6

New member
לא נתראה :(

נרשמתי לקורס בימוי תיאטרון בובות והפעלה למתקדמים ול- קורס משחק ודרמה למתחילים ואני הולכת לשיעורי נסיון שעת סיפור- לא לילדים בלבד ולסיפורים בובות וחפצים עם אלית ובר. מישהו לקח את הקורסים האלה? או למד עם אלית ובר? אשמח לשמוע חוויות ורשמים פה או בפרטי. שיהיה המון בהצלחה וכיף, סימון

לפני כ- 4 שנים למדתי עם אלית בקורס של מספרי

סיפוריםץ אלית בחורה מדהימה. אם את רוצה עוד פרטים את מוזמנת להתקשר או בפרטי. בהצלחה

liorashap

New member
אלית

המון קינמון - איזה צירוף מיקרים. עכשיו אני חוזרת מפגישה ראשונה עם אלית, בקורס מספרי סיפורים אליו אני חושבת להצטרף. היא ממש נראית מורה ובחורה לעניין. אני לומדת בבית 9 בחיפה.

הי סימון

אני למדתי פעם את קורס המשחק אצל עליזה בן יהודה ונהניתי מכל רגע! למדתי ממנה המווווווון ואני ממליצה בחום. האם את ההפעלה מלמדת בלה שקטוב? גם היא נפלאה. בכל מקרה תהני, המורים אצל דבורה מצויינים אחד-אחד!

simba6

New member
אחלה ++

גם אני למדתי השנה בחולון ומאד מאד נהנתי מהקורסים מהאנשים מהאוירה- מקום מיוחד במינו ברגשות מעורבים עברתי ביהס כי לא נפתחו קורסים מתקדמים בהפעלה...ועוד כל מיני כלים שחפשתי בטוחה שתהיה לך חוויה מדהימה מאחלת לך המון בהצלחהההההה סימון

סימון - שיהיה בהצלחה במקום הלימודים החדש

אני מאחל לך שתפיקי ממנו את המיטב ותהני מתהליך הלימוד! בהחלט מבין את עניין הרגשות המעורבים במעבר מהמרכז שהוא באמת מקום נפלא ומיוחד למקום שעבורך הוא חדש ולא ידוע אני רואה את זה קצת כמו העזיבה של בית ההורים שתמיד חרוט בזיכרון כמקום שבו קרו לנו לראשונה כל הדברים ושבו הרגשנו מוגנים ומלאי ביטחון אז עכשיו זה כאילו שאת עוברת לדירה השכורה הראשונה שלך שגם בה אנחנו מגלים לפתע שאנחנו יכולים להקים לנו עוד מקום כזה... אולי קצת שונה, אולי בדרכים אחרות אבל עוד בית שאנחנו מרגישים שהוא שלנו. תמסרי לדבורה ד"ש חם ממני ואל תשכחי לספר לחברים\ות החדשים\שות על הפורום שלנו והנה כבר הצעתי לך נושא לשיחה ראשונה איתם

שלום לרוצה להיות בובנאית

ברוכה הבאה לפורום שלנו
אומנם אני עושה זאת באיחור ואני מבין שאת כבר בת בית במשפחתנו אבל בוודאי כבר הבנת מה הסיבה שלא בירכתי אותך מיד כשהגעת, כפי שאני נוהג לעשות בדרך כלל ואיתך הסליחה
אני מקווה שכשאשוב לתפקוד מלא בפורום נוכל הכיר טוב יותר. בהצלחה בלימודים במרכז
נשמח לשמוע ממך חוויות ראשוניות ולאורך שנת הלימודים.

יהבוליק

New member
היי ליאורה אומנות ! ברוכים הבאים

מוזמנת להשאר ! אנחנו מאוד נחמדים כמו ששמתמ לב
נשמח לדעת מה אהבת ( ומה פחות ) במה את עוסקת, ואלי גם תחדשי לנו משהו ממך
שמחה שהצצת ונהנת! יהב

למעלה