מי למעלה מי למטה

צליליתה1

Well-known member
אלהים עדי, ויעידו כל מי שגרו גרים יגורו, אני לא מתבכיינת על עניני מושב
בניגוד לגברבר הזה, שטוען, באריכות ובפירוט שלא הוגן שהוא צריך להתעסק עם מושב האסלה פעמיים בכל פיפי
פעם לפני ופעם אחרי, ושאם בת הזוג תתרום גם היא למאמץ, יצא שכל אחד טורח רק פעם אחת

כשנשים ירוויחו שכר שווה לגברים, אני מבטיחה לחתום על העצומה שלו

אבח"י

Well-known member
בניגוד לגברבר הזה, שטוען, באריכות ובפירוט שלא הוגן שהוא צריך להתעסק עם מושב האסלה פעמיים בכל פיפי
פעם לפני ופעם אחרי, ושאם בת הזוג תתרום גם היא למאמץ, יצא שכל אחד טורח רק פעם אחת

דווקא העליתי נושא זה כאן או במקום אחר אאל"ט.
שוחחתי על כך עם בת זוגי, ההסבר שלה שכנע אותי סופית להרים ולהוריד ולהפסיק להתלונן:
אתה מגיע - פותח כפתור, ריצ'רץ, או מוריד קצת את המכנסיים ביד אחת, בשניה אתה מעלה את המושב. מה?? קשה לך?
מה אתה חושב קורה אתי, להרים חצאית או להוריד מכנסיים, להוריד תחתונים מספיק למטה ע"מ שלא יירטבו, ויש לחץ, בלתי פוסק.
נסית פעם לחרבן כשאתה יושב על האסלה הקרה והלא נעימה?
אז מה אתה אומר?
שוכנעתי.
זהו.
עם זאת, חייבים לומר שהלוגיקה של הבחור די משיקה לתנועת שוויון הזכויות של נשים, או למצער, לכל טיפשויות ה"מגדר" והתעלמות מהביולוגיה הבסיסית, שבה השרברבות שונה אצל כל מין, ולא חשוב מגדרו.

סופהו 1

Well-known member
עם זאת, חייבים לומר שהלוגיקה של הבחור די משיקה לתנועת שוויון הזכויות של נשים, או למצער, לכל טיפשויות ה"מגדר" והתעלמות מהביולוגיה הבסיסית, שבה השרברבות שונה אצל כל מין, ולא חשוב מגדרו.
מסכימה בעניין התיחסותך לנושא הדרישות לשיווין, ה"מגדר" וכו, אבל ממש לא בעניין השרברבות.
עברית או לא, צלצל לי יותר טוב אינסטלציה.
לא ברור מדוע.
יש לך הסבר?

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
מסכימה בעניין התיחסותך לעניין הדרישות לשיווין, ה"מגדר" וכו, אבל ממש לא בעניין השרברבות.
עברית או לא, צלצל לי יותר טוב אינסטלציה.
לא ברור מדוע.
יש לך הסבר?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא
דווקא השרברבות במקרה ההודעה הספציפית הזו נראתה לי הכי ראויה לויכוח המטופש של הגבר-גבר עם האשה. אולי בגלל הגבר, שנראה כמו שרברב , כזה שמתכופף וחצי תחת בחוץ.

סופהו 1

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא
דווקא השרברבות במקרה ההודעה הספציפית הזו נראתה לי הכי ראויה לויכוח המטופש של הגבר-גבר עם האשה. אולי בגלל הגבר, שנראה כמו שרברב , כזה שמתכופף וחצי תחת בחוץ.
איפה?
היכן?
אָיֵּה?
ראית שרברב שנראה כך?

רגע, לא רואים את החריץ. איך נדע אם הוא אכן שרברב?

סופהו 1

Well-known member

כנראה שאנשים ממש משועממים.
או מחפשים תשומי.
או גם וגם.

למעלה