מי מאוהבת בצבר?!

בלה66

New member
מי מאוהבת בצבר?!

אני פשוט מאוהבת!!! אין, אני חייבת להכיר את הבחור המקסים הזה. מה עושים? עוד מישהי מרגישה כמוני?

Jason2

New member
אולי לא ברמה של אהבה

אבל בשעה האחרונה בשיחה שלו עם רנין ושפרה אני מאוד מעריך את מה שהוא אומר. בעיקר מה שהוא אמר על רנין ושפרה שהן לא דורשות כבוד הדדי ונכנעות לדרישות של הבית בעיקר בכל מה שקשור לדת וכשרות.

בלה66

New member
אוי פיספסתי...

אני לא מול הטלויזיה... על מה הם דיברו? כל פעם שאני רואה אותו מדבר עם מישהו אני חייבת להישאר לראות, כ"כ מעניין אותי תמיד מה יש לו להגיד, הוא ממש בחור איכותי ומיוחד לדעתי!!

Jason2

New member
הם דיברו שעה

בעיקר על הקונפליקטים של שפרה עם אשר ובכלל על הדת ואיך הם מתייחסים אליה.

בלה66

New member
מה צבר אמר?

לדעתי אשר קצת מגזים עם הצורה שבה הוא נפגע מה"אנטי" של שיפרה.... יש להם דעות שונות, הם עברו חוויה אחרת בחיים בכל מה שנוגע לדת, וזהו... אני לא מבינה מה עינב ואשר כ"כ כועסים עליה? מעניין אותי מה היה לצבר להגיד לה...

Jason2

New member
בעיקר הוא אמר לה

שבכל דבר שלא נראה לה בעיקר עם אזר היא נכנעת מראש ולא רוצה להגיד שום דבר, הוא הגדיר את זה שהיא הולכת ומתכסה בשמיכות במקום לדבר ולדרוש דברים. ואז הוא אמר את זה גם לרנין שכל הזמן דורשים ממנה שתכבד אותם בקידוש ובעוד דברים אך לא מוכנים לתת כבוד בחזרה. היא נתנה את הדוגמה שבארוחת שישי היא רצתה לאכול אורז עם חמאה וקרן ושי אמרו לה שהם לא רוצים לשים את זה על השולחן כדי לא לפגוע בעינב ואשר. והיא פשוט ויתרה על זה במקום להגיד שהיא רוצה לאכול את זה כי לא רק שהיא לא שומרת כשרות אלא היא בכלל לא שייכת לדת שלהם וזאת זכותה.

בלה66

New member
אני מסכימה איתו...

הוא מדבר כ"כ לעניין, ואני בדר"כ מסכימה איתו. אני רוצה להצטרף לתכנית רק בשביל שתהיה לי הזדמנות לפגוש אותו ולהתחבר איתו!! נראה לכם כבר מאוחר מידי להירשם?

דניאלי39

New member
מה פתאום מאוחר מידי?

אני נרשמת שוב ושוב כל הזמן... אפילו שמעת על אנשים שכבר הזמינו אותם לאודישנים, אז אני ממש אופטימית. מזל שהמשפחה שלי אוהבת מי עדן בטעמים, כי אנ ידואגת שיהיה לנו בכמויות בבית!!

יNOT

New member
חבל...

אצלנו שותים קולה , מיץ תופזים ומיץ פטל , אף אחד לא יודע אם יש להם איזה מבצע מגניב שכזה??! באמת חבל שבהישרדות לא עושים משהו כזה , ובכלל בכוכב נולד , לאסטף שקיות של טרופית היה מתאים לי.

סאמוואן

New member
לא מתה עליו כל כך...

הוא חמוד ונראה טוב...אבל עוד לא קלטתי את האופי שלו כל כך...

למעלה