אבל בשעה האחרונה בשיחה שלו עם רנין ושפרה אני מאוד מעריך את מה שהוא אומר. בעיקר מה שהוא אמר על רנין ושפרה שהן לא דורשות כבוד הדדי ונכנעות לדרישות של הבית בעיקר בכל מה שקשור לדת וכשרות.
אני לא מול הטלויזיה... על מה הם דיברו? כל פעם שאני רואה אותו מדבר עם מישהו אני חייבת להישאר לראות, כ"כ מעניין אותי תמיד מה יש לו להגיד, הוא ממש בחור איכותי ומיוחד לדעתי!!
לדעתי אשר קצת מגזים עם הצורה שבה הוא נפגע מה"אנטי" של שיפרה.... יש להם דעות שונות, הם עברו חוויה אחרת בחיים בכל מה שנוגע לדת, וזהו... אני לא מבינה מה עינב ואשר כ"כ כועסים עליה? מעניין אותי מה היה לצבר להגיד לה...
שבכל דבר שלא נראה לה בעיקר עם אזר היא נכנעת מראש ולא רוצה להגיד שום דבר, הוא הגדיר את זה שהיא הולכת ומתכסה בשמיכות במקום לדבר ולדרוש דברים. ואז הוא אמר את זה גם לרנין שכל הזמן דורשים ממנה שתכבד אותם בקידוש ובעוד דברים אך לא מוכנים לתת כבוד בחזרה. היא נתנה את הדוגמה שבארוחת שישי היא רצתה לאכול אורז עם חמאה וקרן ושי אמרו לה שהם לא רוצים לשים את זה על השולחן כדי לא לפגוע בעינב ואשר. והיא פשוט ויתרה על זה במקום להגיד שהיא רוצה לאכול את זה כי לא רק שהיא לא שומרת כשרות אלא היא בכלל לא שייכת לדת שלהם וזאת זכותה.
הוא מדבר כ"כ לעניין, ואני בדר"כ מסכימה איתו. אני רוצה להצטרף לתכנית רק בשביל שתהיה לי הזדמנות לפגוש אותו ולהתחבר איתו!! נראה לכם כבר מאוחר מידי להירשם?
אני נרשמת שוב ושוב כל הזמן... אפילו שמעת על אנשים שכבר הזמינו אותם לאודישנים, אז אני ממש אופטימית. מזל שהמשפחה שלי אוהבת מי עדן בטעמים, כי אנ ידואגת שיהיה לנו בכמויות בבית!!
אצלנו שותים קולה , מיץ תופזים ומיץ פטל , אף אחד לא יודע אם יש להם איזה מבצע מגניב שכזה??! באמת חבל שבהישרדות לא עושים משהו כזה , ובכלל בכוכב נולד , לאסטף שקיות של טרופית היה מתאים לי.