מי מאחוריו, מי מצדדיו ומי לידו?
מ מוגג New member 11/10/04 #4 שמחת ב. הערבה! אם כי הצילום קצת "על הפנים". רק השנה התחוור לי למה חוגגים דוקא את שמחת בית השואבה - כי ללא ה"ב", מה היה נותר מ"השואבה"?
שמחת ב. הערבה! אם כי הצילום קצת "על הפנים". רק השנה התחוור לי למה חוגגים דוקא את שמחת בית השואבה - כי ללא ה"ב", מה היה נותר מ"השואבה"?
ג גנגי New member 11/10/04 #5 על הפנים? ומה תאמר על הפנים האלה? אחד מהנגנים בהופעה של מתי כספי באשמורת שלישית (סתאאאאם, במצדה).
מ מוגג New member 11/10/04 #7 מה את רוצה? זה די מבאס לנגן באס אז הוא נח קצת ואם זה בסדר מצדה* מה לך איכפת * של הקונטרבסית.
S shellyland New member 11/10/04 #10 ../images/Emo6.gif יש לך עוד תמונות של חגי (הגיטריסט שישב לידו ולא נרדם)?
ג גנגי New member 11/10/04 #9 תגיד, אתה משרטט קו מנחה או משוטט באינטרנט? יאללה לעבודה! ~אופת הפחזניות הקטנה~
ג גנגי New member 11/10/04 #14 במקום שבו כתוב "גרביים לא שקופות" אין סיכוי שאני אעבור. ~גרב ארוך, תבדקו במילון~ (ותודה ליונתן)
מ מוּסקט New member 12/10/04 #16 היום ראיתי שלט (וכמובן שלא היתה עלי מצלמה...) "משתלת גן עדן - מבצעים חמים" כנראה זה מה שקורה כשהגיהנום קופא
היום ראיתי שלט (וכמובן שלא היתה עלי מצלמה...) "משתלת גן עדן - מבצעים חמים" כנראה זה מה שקורה כשהגיהנום קופא