מי מאחל שנה טובה?

matyc

New member
ברכה לשנה החדשה מ-../images/Emo23.gif אליכם

שנה אחרת נכנסת . ולפעמים ללא מחשבה נוספת אנחנו נותנים לשנה סתם ככה ללכת. תהיו אנשים חושבים, מה עשיתי , מה אעשה? ובשנה הבאה מה אני רוצה?אל תתנו לשנה לברוח, חישבו קצת,הפעילו את המוח. מה שטוב בראש השנה חוץ מתפוח בדבש זו ההזדמנות להתחיל מחדש

gaia20

New member
אם כבר בשנה טובה עסקנין../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

בדברים חדשים, תקוות חדשות, והכל טרי ונקי מה שהיה שנה שעברה כבר נשכח....אז הנה כמה בשורות טובות לשנה החדשה: לפני כמה ימים עשיתי בדיקות ואני מצהירה בזאת שמצב הכליות שלי, שהיו בשנה שעברה במצב מאוד לא טוב (איסוף--->2000מ"ג חלבון
) חזרו להן למצב תקין ונורמלי--->אין חלבון בשתן (אין חלבון כלומר הרמה נמצאת בדיוק באמצע של הנורמה) וגם כל הדברים שנלווים לחלבון גבוה גם הם נלעמו להם פלאים בבדיקות כמוכן----> ההמוגלובין הוא כמעט 12 אם לדייק---->11.2 קיעה כמעט בנורמה ואני מאוד מרוצה ממנה--->22 הרופאה שלי אמרה לי שמבחינתה זה תקין לגמרי וזהו
אני רוצה להגיד שכשקיבלתי את התוצאות, כמעט בכיתי מאושר, ממש עמדו לי דמעות בעיניים
אז שתהיה לכולם שנה חדשה ומוצלחת
רק בדיקות מצויינות
ורק הרגשה טובה
אוהבת את כולם

פנפוני

New member
חג שמח ושנה טובה../images/Emo23.gif

היי לכולם. חג שמח ושנים טובות, שתהיה לנו בריאות טובה כדי שנוכל לעשות את כול הדברים שאנחנו רוצים וצריכים לעשות ,שנהיה מאושרים במה שאנחנו עושים לעצמנו לאחרים.....
דניאלה.

לייילה

New member
../images/Emo41.gifאחלה של שנה

שתהייה לכולם שנה טובה,קסומה ומפתיעה לכולם!!! חג שמח ןמהנה. וכמובן בריאות. דרך אגב,רציתי ליידע את מי שרוצה שעברתי שלב אחד באישורים לטיפול החדש בהוצע לי....עכשיו צריך להחזיק אצבעות שקופח" תממן....
שירז

gaia20

New member
שנה טובה גם ממני../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולנו שנה טובה, מתוקה, בריאה ומצליחה! נשיקות חיבוקים

שנה טובה ומתוקה לכולם ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנת אושר, בריאות ואהבה
עם המון המון בשורות משמחות, כמו זו של הדר (העלת
על שפתי!)
חג שמח

../images/Emo24.gif

מגיע לך להיות הבחורה הכי מאושרת!! אני כל כך שמחה בשבילך שאין לך מושג
אוהבת אוהבת אוהבת אותךךך!!
קארין.

gaia20

New member
גם לך../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה טובה ומתוקה!!

1ט ל י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד!!! הראת לכליות שלך מי הבוס!!! תמשיכי ככה. מקווה שגם בשנה הבאה ובכל השנים הבאות אחריה, רק חדשות טובות שיהיו (בגבול המציאות כמובן), ושמכאן יהיה רק יותר טוב.

ל3

New member
שנה טובה לכולם

שנת אושר, שלווה והגשמה והכי הכי חשוב בריאות. הדרי, את פותחת את השנה יופי וכל כך שמחתי לקרוא שהבדיקות בסדר. הלוואי על כולנו בהמשך
שירי

שאנל

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה

שתהיה לנו שנה נהדרת. שנת בריאות כול שנבקש וקצת יותר.

שנה מקסימה ומה שאני אוהבת

בשנה חדשה שתמיד אפשר לקוות שיהיה טוב יותר. ואפשר לחלום חלומות והכל כזה חדש ופתאום נורא מתגעגעים כי מה?? נפגש רק בשנה הבאה? אז שנה טובה לכוללללללם מאירית, ממג'יק (שולח האו גדול לגאיה) משוקי-תוכי ומרדוזי הצב. שבשנה שעברה גילינו שהוא בכלל צבה.

שנה טובה ../images/Emo74.gif

שנה טובה לכולכם לבנות המקסימות שהכרתי כאן
שנה של בריאות אושר והצלחה!!

3VIVI

New member
שנה טובה לכולם גם ממני../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif|ת

שתיהיה לכולנו שנה טובה שנה קלה ונעימה ושנספיק לעשות ולהגיע אל כל מה שרצינו שנה של בריאות ושמחה וכייף שלכם
ויוי

למעלה