מי מאמין באהבה וירטואלית ?

badran1002

New member
מי מאמין באהבה וירטואלית ?../images/Emo8.gif

קטע מאוד --->>>אהוב עליי נקווה שגם אצלכם יקרה בעתיד וידויי קטן: לפעמים אתה לומד הרבה מאוד על נפש האדם מהדרך בה הוא מגיב, מדבר, משתתף בחברתך. על אחת כמה וכמה בפורומים... אתה מרגיש שאתה יכול להפשיט את הנפש שלך מבלי להתבייש אתה מרגיש שאתה יכול להפשיט את הנפשות האחרות סביבך מבלי להרגיש רע, מאויים, או בצורך כזה או אחר של מגננה עצמית עד היכן אתה יכול להרחיק לכת ? כנראה עד הסוף.... עד הסוף הוירטואלי... עד גבולות הנפש שלך.... אני מרגיש שאני מרחף שאני רואה אותה במערומיה, הנפש שלה לאט לאט מתפשטת מולי ואני מרגיש שאני מתאהב... עד היכן אני יכול למתוח את הגבול ? אני מרגיש שהגבול בין הוירטואליות למציאות הוא קרוב יותר מהגבול בין הדמיון למציאות... ואני ממשיך לפנטז לי במציאות הוירטואלית.... היופי של הנפש תופס מימד מהותי יותר, חזק יותר וממשי יותר למרות שאין לו גיל, אין לו מראה, ואין לו זהות... הניתן לממש אהבה וירטואלית לאהבה מציאותית ? כנראה לעולם לא אדע...

Catty

New member
הפתרון: להפגש.

ותאמין לי זה לפעמים מממש את זה.

Catty

New member
אתב מתבלבל

אני זו שמתעללת באלה שמנסים להתעלל בחתולים... אז תיזהר... חוצמזה אמרת שתפסיק עם השטויות האלה... אבל אתה לא עומד במילותיך... כך חשבתי...

Cats Hater

New member
חחחחחח............

כבר אין לי כוח "לריב" איתך..... אני נכנע.... סתאאאםםםםם באמת חשבת שנכנעתי? אני פשוט לא רוצה "לריב" כי זה נהפך להיות יותר מידי טיפשי....

Catty

New member
דההההההההההההההההההההההההההההההההה!

סתאםםםםם זה כיף לריב בילדותיות!!!! נראה לך?! כמה זמן אני כבר מנסה להסביר לך שזה ל א כ י ף....

Cats Hater

New member
אני מסכים איתך, כי כבר אין לי כוח,

זה משעמם..... ואני רוצה להיות רציני ולא לעשות שטויות כי אין לי כוח לשטויות כאלה.

Cats Killer

New member
על מי אתה מדבר?

על מי אתה מדבר בקשר תראו מי פה הסובלת מהתעלות מצדך? תשלח תגובה.

למעלה