מי מביא משלוח

hayapollak

New member
מי מביא משלוח

מנות למקום העבודה ועושה קצת אווירה של חג?

היום קיבלנו חבילות שי צנועות

של 16 חתיכות שוקולד. על אחת מהן הופיע שם הארגון בו אנו עובדים כך שלא נוכל להעביר את השי למישהו אחר.

ANNAIS

New member
חיה , איפה את חיה ?????

שאלותייך מעידות על חוסר התמצאות בשוק העבודה של היום. ידידתי , זהו שוק של מעסיקים. ככל שאת עולה בפירמידה -קשה יותר למצוא עבודות. מצפים שתתאימי למשרה כמו כפפה ליד. זה כמו לשאול אשה עם ילדים : איך זה שאין לך זמן לעצמך ? אז נכון , אני לא גוועת ברעב אני בעשירון העליון , אבל ממורמרת מהעבודה ומחוסר האתגר ומחפשת מקום אחר. איך זה שהבוס מאחר ? זה לא נעים בכלל, אבל חיים מהמשכורת, גם נאי חיה ממנה וצריכה להתקיים. קפיש ?

hayapollak

New member
אני כאן annais

חביבתי, מה זה הוצאת אותי לפנסיה? חחחה אני עדיין בשוק העבודה לידיעתך. וכל מה ששאלתי זה איך את עובדת אצל מעסיק שלא משלם בזמן.. מעסיק שלא משלם בזמן - לא מכבד את העובדים אצלו וזה מאד לא בסדר בעיני, ואם את בעשירון העליון למה את צריכה לסבול את זה בכלל... מענינת ההקבלה שעשית לאמא לילדים שאין לה זמן לעצמה... שוב זו הכללה,את לא מכירה אמהות שיודעות לפנות זמן לעצמן? איך הן עושות זאת לדעתך?

באף

מקום עבודה לא היה נהוג להביא משלוח מנות. יחד עם זאת עבדתי עם אישה דתיה שהיא ואני נהיינו חברות. אני זוכרת שהיא הביאה לי פעם משלוח מנות. מאוד התרגשתי
.

hayapollak

New member
איך אפשר לדעתך/דעתכם

ליצור אווירה נחמדה במקום עבודה קטן או בינוני

אוירה טובה או נחמדה, היא קודם כל

ענין של הצוות, יחסים טובים, חמים מתחשבים ומחוייכים הם המפתח לכך. ואח"כ אפשר להוסיף תמונה, עציץ פורח וכד'. אבל קודם כל יחסי אנוש טובים!

למעלה