מי מבין במזלות ואסטרולוגיה?

מי מבין במזלות ואסטרולוגיה?

או יותר נכון, אני רוצה לדעת מה המזל של תבור, אבל אין לי מושג ירוק איפה מבררים את זה... הוא נודל ב-22 באפריל בשעה 23:41. בספר תינוק צריך למלא איזה מזל ואיזה אופק (מה זה אופק???), ופתאום הבנתי שאין לי מושג איזה מזל הוא... תודה למי שיודעת!

sari s

New member
מפה אסטרולוגית

בחיפוש מהיר מצאתי את האתר הבא מקווה שיהיה לך לעזר תיכנסי לחישוב מפה אסטרולוגית שרי

../images/Emo51.gif

וברוכה הבאה דרך אגב
. יש לי ילד במזל שור, רק נקווה שלא יהיה עקשן כמו שור

חביבתי,

welcome to the club of taurus. היית שואלת, הייתי אומרת לך
מקווה בשבילך שתבור לא יהיה כזה עקשן, אבל אני יכולה להגיד לך מתוך הנסיון שלי עם הילדות שלי (וגם עם הכלבה, שגם היא מזל שור), שהעקשנות אצלן היא תכונה דומיננטית ביותר
חוץ מזה, מה שלומכם? מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב.

כומי

New member
שור

כאחת שנולדה ב-22.4 אני יכולה להעיד ממקור ראשון -עקשנים! אני מגדלת שור חביב בן 8 וגם הוא עקשן. האמת שאנחנו רגועים וסבלנים עד שמשהו פוקע ואז חבל על הזמן, שום דבר לא יזיז אותנו מדעתנו. אבל האמת שקל לגדל שוורים כי הם נעימים ונוחים, רק כדאי לא להכנס ראש בראש. (לעדויות נוספות אפשר לפנות לאבא ולבעל עקרב שנרמס ע"י השוורים..)

efrat100

New member
Hay Hay Hay

לא כל השוורים עקשנים - אני לדוגמא לא עקשנית ואני שור (ועכשיו מגדלת ילד שור שלא נראה עקשן - למרות שעוד מוקדם להגיד). מה שכן, ממה שאני מכירה - שוורים אוהבים לאכול - ובעיקר בשר.... יאמי.. בכל אופן - זה מזל מצויין.

אז אם אתם כל כך מכירים

את השוורים, אולי תגלו גם לי מה המאפיינים הכי נפוצים שלהם? אני מכירה רק פרות, סטייקים ליתר דיוק.

sari s

New member
שוורים

הי עדי יש לי אחות בת מזל שור היכרות קרובה מאוד לכל הדיעות השוורים ע"פ אחותי הם קודם כל טובי לב,נדיבים מסורים עד אין קץ אנשי משפחה למופת כמובן לא בכל שלבי ההתבגרות למינהם אוהבי החיים הטובים (בליינים רציניים בשלבים מסוימים בחייהם) הנוחות חשובה להם עד מאוד לפעמים עד כדי התפנקות יתרה - היזהרי מלאי שמחת חיים ואופטימיים בד"כ אני חושבת שיש בהם גם אנשים מאוד יצירתיים בפן האומנותי עם חוש אסתטי מפותח כל זאת ע"פ אחותי המופלאה בת מזל שור (25 לאפריל) ולואי ותמצאי בתבור את כל אותן תכונות מצוינות \שרי הכל מבוסס אך ורק על ידע אישי את השוורית שלי ואולי עוד כמה שוורים שאני מכירה

שוורים אוהבים לאכול? ../images/Emo2.gif ועוד בשר??

את מוכנה, אולי, לבוא לעשות לילדות שלי השתלמות? הן נכשלו במבחן על הפרק הזה בנושא מזל שור

G a l i 11

New member
אפשר לנצל את הידע שלך בנושא?

מתן יליד 23.10.99 האם זה מזל מאזניים או עקרב? אני יודעת שהתאריך גבולי והאתרים אליהם הגעתי בנושא קצת בלבלו אותי. נראה לי שהוא מאזניים עם אופק של עקרב, נשמע הגיוני? רמת ההבנה שלי בנושא שואפת ל-0. תודה.

YYY, נראה לי שיש כאן איזו התבלבלות

זה לא שאני איזו מומחית לענייני אסטרולוגיה - ממש לא. אבל בתור אמא לתאומות בנות מזל שור (ולכלבה שגם היא מזל שור) אני מרגישה שעברתי בהצלחה את הדוקטורט בכל הנוגע לבני מזל זה
בכל אופן, עד כמה שידוע לי 23 באוקטובר מוגדר מזל עקרב, אבל ממש אל תתפסי אותי במילה. הבעל שלי יליד 26 באוקטובר, וזה עקרב לחלוטין (ורק אני, הקשתית המסכנה, צריכה להתמודד מול העקשנות הנוראית של בני משפחתי. נכון שזה לא פייר
)

G a l i 11

New member
טוב, אז שיהיה על מצפונך

שהילד שלי יגדל בלי מזל (טפו טפו טפו
). ולא תאמינו לאיזו פניקה נכנסתי כשלא מצאתי את החמסה...

אני בעד מאזניים

וזה מנסיון אישי
מה'כפת לך, תחליטי שהוא מאזניים ודי. אחלא של מזל.

G a l i 11

New member
בטח, גם אני. אבל מה יהיה

כשהוא כבר יעמוד על דעתו? הוא יוכיח אותי על ששיניתי את מהלך חייו כי החלטתי על המזל הלא נכון?

כמצופה מבני מזל מאזניים

המזלות ואסטרולוגיה ממש לא מעניינים אותם, הם עסוקים יותר בפלאי הטכנולוגיה והמכניקה והמדע של העולם.

רוי נולד 23.10.2002 והוא מאזניים

כשילדתי את רוי אחותי בדקה בפורום של אסטרולוגיה ואמרה לי כי ספציפית בתאריך שהוא נולד רק משעות אחה"צ זה הופך למזל עקרב כך שרוי הוא מאזניים כמו אמא שלו ומזל אופק בתולה כמו אביו...אופק זה גם לפי שעת הלידה המדוייקת. רוי נולד 01:55 ב23.10.2002

שליז

New member
כפי שאחותי אמרה (אמא של רוי) היום

הספציפי מתייחס לשני המזלות: למיטב זיכרוני משעה 16:00 זהמשתנה למזל עקרב, אבל אולי מדובר בשנה הספציפית שרוי נולד.

G a l i 11

New member
כן, זה לפי שנה ושעה וכו'

עדי, שהיא הרבה יותר חכמה ומבינה ממני, בדקה לי וזה עכשיו רשמי: מתן הוא במזל מאזניים עם אופק סרטן (והוא נולד אחרי 16:00). נרגעתי...

למעלה