מי מבין כאן ברומנטיקה? אני צריך עזרה!

ronenbergman1

New member
מי מבין כאן ברומנטיקה? אני צריך עזרה!

טוב תשמעו הסיפר הוא כזה! בחודש האחרון רבתי קצת עם חברה שלי על שטויות ואני ממש מצטער על זה כדי לפצות אותה החלטתי להכין לה ארוחה רומנטית, משהו ביתי כזה. אני מכין נתחים של עוף מטובל במרינדה קצת חריפה (מין חריף מתוק כזה עדין) הכנתי גם את כל האווירה מסביב נרות, מוזיקה הכל! אבל רק דבר אחד חסר לי היין!!! אני צריך המלצות ליין שיעיף לנו את הצורה ויעשה ראש טוב להמשך הערב.. המלצות יתקבלו בברכה!

מה התקציב ?!

ואני בכלל ממליץ על מרטיני רוסו... (למרות שבנות יותר אוהבות מרטיני ביאנקו, אבל תכלס הוא לא בא בטוב עם אוכל לדעתי)... הם בערך 50 ש"ח לבקבוק.. בהצלחה.

רעיון מעולה!

קודם כל זה אחלה פתרון..."לקחת רגע פסק זמן ולא לחשוב.." להכין משהו לאכול, להשקיע, לפנק..זה יכול רק לסייע. בקשר ליין, הרי לא מדובר פה באנשים "מקצוענים" אני מאוד תמיד קופץ לסופר יש שם איזה יין שאני וחברה שלי חולים עליו.. אני לא בטוח אבל נראה לי שזה סגל, או ברקן..אחד מהם.. מעבר לזה, אני כל שבוע מפנק אותנו ביין לשישי, מאין טקסט שלי ושלה. קונה בקבוק, בקיץ משלב את זה עם איזה פיקניק, אפילו בפארק עירוני או סתם ספסל..ואנחנו שותים קצת, תופסים ראש...לאט לאט אפילו מתחילים להבין בכל הנושא הזה של יין.. בכל מקרה, בהצלחה בתוכנית..:)

למעלה