מי מבשל יותר טוב?:)

numerw

New member
מי מבשל יותר טוב?:)

בנים או בנות?:) ובכלל מי אוהב להכין ולאכול יותר?:) אני
למשל אוהב לאכול ואוהב לבשל וזה תמיד התברר כדבר ידידותי למשתמשת

אני לא חושב שאפשר לקבוע-

יש כאלה שיותר נהנים ובעלי זיקה לבישול ויש כאלה שלא, אני לדוגמה אוהב לבשל, אמא שלי- לא... אולי בגלל זה למדתי לבשל

אושר מ

New member
ברור שאי אפשר לקבוע

יש כאלה ויש כאלה... אם אתם שואלים אותצי, לבשל זה כישרון שצריך להוולד איתו. כל אחד יכול ללמוד, אבל רק למעטים יש את הטאץ' המיוחד:)

numerw

New member
מממ..

אני מבשל בגלל שאמא שלי מכינה אוכל טוב:) לבשל ולראות אנשים נהנים ממה שהכנת זה אחד מהדברים הטובים

HyPeR SoNiC

New member
אני הייתי מת לדעת לבשל טוב

אבל אף פעם לא יוצא לי להתאמן....... לפעמים אני והדס מכינים אוכל ביחד, אבל אז היא מדריכה אותי שלב שלב.... ואז היא בעצם הטבחית..... אני רק המבצע.... לפחות אני לומד לאט לאט..... אחרי פעם אחת אני כבר יודע איך להכין אורז טוב
אני יודע שזה לא הרבה, אבל זה עדיף על כלום......

apl

New member
ממממ אני חושבת

זה פשוט עניין של תקופות... לפעמים בא לי להכין משו-אז אני מכינה.. בדר"כ-אמא שלי או סבתא שלי מכינות,וכול יום יש משו טרי.. ומי מבשל יותר טוב?!-ממממ אני נוטה לחשוב שדווקא בנים יותר אוהבים לבשל ולאתתר במטבח-וזה סבבה מבחינתי... אני יודעת להכין-אבל למי יש כוח?? חוצמזה שיש לי נטייה לשרוף(=להכין יותר מדי זמן)את מה שאני מכינה-אז לא מומלץ בכלל...כבר עדיף להזמין משהו מאשר שאני אכין

ilana4ka

New member
וואי וואי וואי

תראו בקשר לשאלה-זה באמת תלוי. יש בנות שמבשלות יותר טוב ויש בנים שמבשלים יותר טוף. א-ב-ל בחור שמבשל טוב...זה פשוט סופני....אם בחור יבשל לי איזו ארוחת ערב מדהימה כזו... וואו זה ממש הורס..

numerw

New member
באמת קשה לקבוע:)

ואני חייב להסכים עם אילנה שיש כאלה ויש כאלה.. אבל להשקיע בארוחה טובה עם נרות וכאלה זה באמת טוף

jessy19

New member
אי אפשר לקבוע לדעתי...

זה תלוי באופי ובכישורים. יש המון שפים וטבחים שהם בנים אבל מי רואים בד"כ מבשל במטבח? את הבנות... כך שאי אפשר לקבוע בוודאות...

שאלה טובה...

מצד אחד יש הרבה יותר בנות שיודעות לבשל מאשר בנים שיודעים לבשל... מצד שני, יש יותר שפים מוכרים שהם גברים מאשר נשים... אני בדר"כ מכין לעצמי את האוכל
אני אוהב לנסות דברים חדשים כל הזמן, לפעמים אני פשוט לוקח סיר, זורק בפנים את כל מה שיש בבית ומקווה לטוב

לא משו

New member
אני!

סתם, אני לא חושבת שזה קשור לבנים או בנות אני אוהבת לבשל אבל לא מסוגלת שבנים יבשלו בשבילי

הצילצול

New member
שניהם יודעים לבשל

יש בנות שלא יודעות להכין על האש כמוני ויש בנים שלא יודעים להכין אורז זה לא קשור לבנים ובנות

למעלה