מי מגיע היום בערב

willo1

New member
כן, מה עם זה באמת../images/Emo35.gif

אני זוכרת את ההלתהבות שהייתה פה עד לא מזמן מהאירוע הזה... אז מי הולך

glitter8

New member
עבודה../images/Emo46.gif אם מישהו רוצה את הכרטיסים

שלי מוסמנים לשלוח לי מסר

betti10

New member
קילפתי תפוז

יהיה הנציג שלנו.
הוא הולך לטקס
צפו לתמונות בקרוב...

Saffron

New member
תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אני מקווה שכל נאומי התודות לא יהיו משעממים מדי.

Saffron

New member
אני בספק אם אפשר יהיה

לדבר איתו אחר כך. ממ, אם כן, זה יהיה ממש נחמד. :)

Saffron

New member
נהניתי ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

נתחיל מההתחלה. אחרי ששלחתי אימייל לאתר וביקשתי כרטיסים, הם ענו לי וכתבו ששני כרטיסים נרשמו על שמי, ויחכו לי ליד הכניסה. ובכן, שמחה וטובת לב ניגשתי אל הדוכן של הכרטיסים ליד הכניסה, אך - הפלא ופלא! - לא היה אף כרטיס על שמי. אני וחברתי חששנו שמא נאלץ לבלות את המי-יודע-כמה שעות הבאות אי שם ברמת גן, עד שמופע הזיקוקים ההוא יסתיים ואמא שלי תבוא לאסוף אותנו, אבל לשמחתנו, האישה הנחמדה של הכרטיסים אמרה שאנחנו יכולות להיכנס עם החיילים שהיו שם, קצת יותר מאוחר. עד שהחיילים נכנסו היו לנו כמה דקות באיזור הכניסה. היו שם הרבה אנשים, אוכל שנראה טעים אבל משום מה לא התקרבנו אליו, ואה, כן, איזה תמהוני עם ראסטות שעונה לשם עידן רייכל. פרט שרצוי לדעת אליי: אין לי ביטחון עצמי. אז לא ניגשנו אליו. עידן היה הראשון שהופיע, עם "ממעמקים" בביצוע ממש יפה שהזכיר את הגרסא האקוסטית של אורנג'. אחר כך הוא קיבל את הפרס, ומסר שהוא תורם חצי ממנו לאנשים שמאחורי הקלעים בהופעות, ואת החצי השני למשהו בבית החולים, לא הבנתי בדיוק מה, אני חושבת שלמחלקה שטיפלה בשושנה דמארי ז"ל. חוץ ממנו היו עוד הופעות של הזוכים, כולן היו נהדרות. הכי נהניתי מהמחול. וזהו, אני שמחה שהלכתי. במיוחד שאחרי שזה נגמר אני וחברה שלי יצאנו החוצה, ומהרחבה ראינו את מופע הזיקוקים. :)

betti10

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אחרי שקראתי את השורה שכתבת: "ואת החצי השני למשהו בבית החולים, לא הבנתי בדיוק מה..." ישר חשבתי בטח למחלקה שטיפלה בשושנה דמארי ז"ל... ואז באמת ראיתי שכתבת את זה...חחחחח... גם אני חושבת שאכן למחלקה הזאת. שמחה שנהנית ו... יש תמונות? משהו?

gever0908

New member
עשה בשכל

גם ככה הוא מרוויח המון כסף על הופעות אז באמת מצווה היה לתרום את הכסף הזה

למעלה